18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Babcia w sklepie
murtado • 2014-01-16, 21:46
Historia Własna

Jakiś czas temu pracowałem jako Audytor. Jeździłem po sklepach z jednej większej sieci supermarketów i kontrolowałem dostawy. Po jednej z takich dostaw w Słupcy, poszedłem do sklepu na zakupy. Kupiłem potrzebne rzeczy na śniadanie, jak bułka, kabanos, sok i stanąłem w kolejce do kasy.
Przede mną widzę starszą Panią typ: moher, berecik, płaszczyk i walizeczka na kółkach. No to mówię sobie postoję.
Nagle krzyk i przerażenie kasjerki przykuło moją uwagę. Z czego wywiązała się rozmowa między Babcią, a Kasjerką.
Kasjerka widząca ciurkiem lecą krew z głowy Babci mówi "Czy nic Pani nie jest?", Babcia na to, że nie wie o co chodzi, że się czuje świetnie. Zdumiona kasjerka kontynuując powiedziała, że jej leci krew z głowy. Babcia na to ściągnęła wtedy beret i mym oczom ukazała się paczka wątróbki od rzeźnika na jej głowie z której leciała krew.
Babcia chciała podjebać wątróbkę.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
xBaker 2014-01-16, 21:49 7
Zgłoś
schab 2014-01-16, 21:54 15
raz jedna stara pizda wpierolila pare kiwi do ziemniakow niesty fortel nie wypalil
Zgłoś
recek18 2014-01-16, 21:57 17
bieda i marna emerytura posuwa ludzi do różnych rzeczy... już nie mogę się do czekać kiedy i ja będę kradł pasztetową, chowając ją w gacie...
Zgłoś
BrunerOvned 2014-01-17, 0:52 26
recek18 napisał/a:

już nie mogę się do czekać kiedy i ja będę kradł pasztetową, chowając ją w gacie...

W dupę sobie wsadź. Tam nie sprawdzą, a miejsce idealne. Kolor i konsystencja również. I podgrzana na chacie będzie
Zgłoś
wojan81 2014-01-17, 11:23
Jeśli dożyjemy swoich emerytur to dopiero będziemy mieli przejebane.
Zgłoś
F................6 2014-01-17, 11:23 4
Bieda z nędzą, poza tym dużo starsze osoby tak mają, że ich życie kręci się już tylko wokół spraw przyziemnych... jedzenia, srania, spania, siedzenia i gadania o pogodzie... Smutne, lecz prawdziwe.
Zgłoś
Zalirq 2014-01-17, 12:08 1
Oo, "miasto", do którego musiałem popierdzielać 12 lat do szkoły na Sadolu. Ps. Historia mnie jakoś nie dziwi. W mojej wiosce ten sam sklep okradziono parę razy pod rząd...
Zgłoś
herbalix 2014-01-17, 12:42 1
i pomyślcie sobie, że kiedyś nie było śmieciówek. teraz jebiemy na śmieciówkach albo w ogóle bez umowy. emeryturki, jeśli dożyjemy, będą takie, że tylko wziąć sznur i do lasu. sory, wstęp do lasu będzie płatny, tak samo, jak zbieranie jagód i grzybów.
Zgłoś
xarkons 2014-01-17, 12:43
Renty malo to co sie dziwic. Leki drogie.
Zgłoś
szymi91 2014-01-17, 14:25 1
Zalatuje ściemą. Kiedyś słyszałem identyczną historię (nie pamiętam czy był to film na yt, czy jakiś stand-up), z tym, że główną bohaterką była murzynka robiąca zakupy w jakimś WalMarcie, która schowała pod kapeluszem kawał krwistego steka. Reszta historii taka sama.
Zgłoś
flourishman 2014-01-17, 14:59
W kościele to na tace po 100, 200 zł dają co niedzielę, a później się skarży, że emerytura mała, nie ma na leki i jedzenie. Kurwa co za idiotyzm
Zgłoś
MonroeHutchen 2014-01-17, 15:51
my też bardzo się cieszymy, że byłeś audytorem
Zgłoś
sensey999 2014-01-17, 16:19
Jak ja kocham historie podjebane z internetu pisane jako własne. Gdzieś czytałem z resztą całkiem niedawno o murzynce w amerykańskim hipermarkecie co schab pod kapeluszem wynosiła. Historia identyczna tylko miejsce akcji i mięsiwo inne. Na wykopie albo na sadolu nawet.
Zgłoś
onlinegamer 2014-01-17, 17:37 2
sadistic.pl/opowiesci-z-czarnuchowa-vt221104.htm?highlight=opowieści+...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem