18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Babcia w sklepie
murtado • 2014-01-16, 21:46
Historia Własna

Jakiś czas temu pracowałem jako Audytor. Jeździłem po sklepach z jednej większej sieci supermarketów i kontrolowałem dostawy. Po jednej z takich dostaw w Słupcy, poszedłem do sklepu na zakupy. Kupiłem potrzebne rzeczy na śniadanie, jak bułka, kabanos, sok i stanąłem w kolejce do kasy.
Przede mną widzę starszą Panią typ: moher, berecik, płaszczyk i walizeczka na kółkach. No to mówię sobie postoję.
Nagle krzyk i przerażenie kasjerki przykuło moją uwagę. Z czego wywiązała się rozmowa między Babcią, a Kasjerką.
Kasjerka widząca ciurkiem lecą krew z głowy Babci mówi "Czy nic Pani nie jest?", Babcia na to, że nie wie o co chodzi, że się czuje świetnie. Zdumiona kasjerka kontynuując powiedziała, że jej leci krew z głowy. Babcia na to ściągnęła wtedy beret i mym oczom ukazała się paczka wątróbki od rzeźnika na jej głowie z której leciała krew.
Babcia chciała podjebać wątróbkę.
Zgłoś
xBaker 2014-01-16, 21:49 7
Zgłoś
schab 2014-01-16, 21:54 15
raz jedna stara pizda wpierolila pare kiwi do ziemniakow niesty fortel nie wypalil
Zgłoś
recek18 2014-01-16, 21:57 17
bieda i marna emerytura posuwa ludzi do różnych rzeczy... już nie mogę się do czekać kiedy i ja będę kradł pasztetową, chowając ją w gacie...
Zgłoś
BrunerOvned 2014-01-17, 0:52 26
recek18 napisał/a:

już nie mogę się do czekać kiedy i ja będę kradł pasztetową, chowając ją w gacie...

W dupę sobie wsadź. Tam nie sprawdzą, a miejsce idealne. Kolor i konsystencja również. I podgrzana na chacie będzie

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
wojan81 2014-01-17, 11:23
Jeśli dożyjemy swoich emerytur to dopiero będziemy mieli przejebane.
Zgłoś
F................6 2014-01-17, 11:23 4
Bieda z nędzą, poza tym dużo starsze osoby tak mają, że ich życie kręci się już tylko wokół spraw przyziemnych... jedzenia, srania, spania, siedzenia i gadania o pogodzie... Smutne, lecz prawdziwe.
Zgłoś
Zalirq 2014-01-17, 12:08 1
Oo, "miasto", do którego musiałem popierdzielać 12 lat do szkoły na Sadolu. Ps. Historia mnie jakoś nie dziwi. W mojej wiosce ten sam sklep okradziono parę razy pod rząd...
Zgłoś
herbalix 2014-01-17, 12:42 1
i pomyślcie sobie, że kiedyś nie było śmieciówek. teraz jebiemy na śmieciówkach albo w ogóle bez umowy. emeryturki, jeśli dożyjemy, będą takie, że tylko wziąć sznur i do lasu. sory, wstęp do lasu będzie płatny, tak samo, jak zbieranie jagód i grzybów.
Zgłoś
xarkons 2014-01-17, 12:43
Renty malo to co sie dziwic. Leki drogie.
Zgłoś
szymi91 2014-01-17, 14:25 1
Zalatuje ściemą. Kiedyś słyszałem identyczną historię (nie pamiętam czy był to film na yt, czy jakiś stand-up), z tym, że główną bohaterką była murzynka robiąca zakupy w jakimś WalMarcie, która schowała pod kapeluszem kawał krwistego steka. Reszta historii taka sama.
Zgłoś
flourishman 2014-01-17, 14:59
W kościele to na tace po 100, 200 zł dają co niedzielę, a później się skarży, że emerytura mała, nie ma na leki i jedzenie. Kurwa co za idiotyzm
Zgłoś
MonroeHutchen 2014-01-17, 15:51
my też bardzo się cieszymy, że byłeś audytorem
Zgłoś
sensey999 2014-01-17, 16:19
Jak ja kocham historie podjebane z internetu pisane jako własne. Gdzieś czytałem z resztą całkiem niedawno o murzynce w amerykańskim hipermarkecie co schab pod kapeluszem wynosiła. Historia identyczna tylko miejsce akcji i mięsiwo inne. Na wykopie albo na sadolu nawet.
Zgłoś
onlinegamer 2014-01-17, 17:37 2
sadistic.pl/opowiesci-z-czarnuchowa-vt221104.htm?highlight=opowieści+...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów