📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pewnie cukier puder, wnuczkowi cos piekła
"ja nie wciągam koksu, po prostu uwielbiam jego zapach"
Szczerze? 50 lat temu ćpali i więcej i lepszej jakości (bo z własnego ogródka bez chemii) niż ktokolwiek obecnie w naszym kraju. Tylko, że wtedy to nie był "problem społeczny" i nie wywalano miliardów na kampanie medialne przeciwko narkomanii. Jak ktoś był nałogowym ćpunem to był na równi z nałogowym alkoholikiem. Dzielnicowy go prostował raz na jakiś czas, żeby się nad rodziną nie znęcał i wszyscy byli zadowoleni. Niestety banda pedałów dorwała się do władzy i zaczęła wsadzać za pół litra na czterech w gramach liści. I nawet nie startujcie z "marihuana is gateway drug". To tak samo dobra teoria jak piwo jest wstępem do picia dykty...
Wąsik ala Hitler ? Czemu nie
i oto doskonały przykład na to że jeśli będziecie wciągac mąkę i podobne wyroby to stracicie zęby
to jes dafii koks
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów