📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dziadek chyba wie więcej niż my, ale jednak nie jestem ciekawy. Może 50 lat temu bym był.
Super, w Polsce w tym wieku nie myśli się o dmuchanie w jajka tylko czy 800 zł starczy na leki
babciu ciągnie sie a nie dmucha - aż strach pomyśleć co jej mężulek nosi w spodniach
...
-To się ciągnie nie dmucha.
Po wszystkim,On.
-No to teraz dmuchaj.
-Czemu?
-Bo mi pół prześcieradła w dupę wlazło.
-To się ciągnie nie dmucha.
Po wszystkim,On.
-No to teraz dmuchaj.
-Czemu?
-Bo mi pół prześcieradła w dupę wlazło.
Rannhide napisał/a:
Super, w Polsce w tym wieku nie myśli się o dmuchanie w jajka tylko czy 800 zł starczy na leki
Niestety tak jest, jak w kraju jest socjalistyczne rozdawnictwo na kredyt
Rannhide napisał/a:
Takie uposażenie to mają tylko debile. Emeryci, którzy pracowali uczciwie i mieli dobrą pracę, a nie etat dla debila, mają 3-4x tyle. Mimo wszystko to i tak poniżej minimum pozwalającego korzystać w pełni z życia, bo na takie "luksusy" to teraz 6k PLN za mało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów