dwie starsze babki trzymają drzewo , ja się pytam po chuj ? , przekonacie się na filmiku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
dwie starsze babki trzymają drzewo , ja się pytam po chuj ? , przekonacie się na filmiku
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Starsi ludzie uważali kiedyś, że przytulanie się do brzozy (tylko i jedynie) jak mówią same jest lecznicze, wyciąga choroby z człowieka i ładuje energią.
Bardzo podobne efekty lecznicze co przytulanie drzew daje też jaranie zielska, czerpanie energii z promieni słonecznych i urynoterapia - dwie pierwsze metody polecam, ostatnia - tylko z włączoną kamera i obietnicą wrzucenia filmiku na harda
Pfff, brzoza leczy i daje siłę - Kaczyński coś o tym wiedział.
Skora2 napisał/a:
Starsi ludzie uważali kiedyś, że przytulanie się do brzozy (tylko i jedynie) jak mówią same jest lecznicze, wyciąga choroby z człowieka i ładuje energią.
96 już nie żyjących polaków ma odmienne zdanie na ten temat
Ja raz przez pół godziny obejmowałem brzozę po 0,25 AK. Stare czasy
Cytat:
dwie starsze babki trzymają drzewo , ja się pytam po chuj ?
To już wiemy, że jesteś blondynkiem nie najszczuplejszym.
''Pfff, brzoza leczy i daje siłę - Kaczyński coś o tym wiedział. ''
Brzoza, Sosna jeden huj, co nie ?
Brzoza, Sosna jeden huj, co nie ?
jawamen napisał/a:
Ku.wa jakies nawiedzone mochery !!
Nie oceniaj książki po okładce.
Te dwie babcie mają taką potrzebę żeby sobie poprzytulać brzozę to sobie przytulają i chuj Ci do tego. Mają do tego takie samo prawo jak każdy.
Boże Typowy polaczek, tak naprawdę nic nie wie a ma najwięcej do powiedzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów