📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla zainteresowanych;
Szarą Gęś zdarzyło mi się pić parę razy; jest dobra, delikatna w smaku; brak odrzutu w temperaturze ok 6 stopni praktycznie jak woda, ale czy warta swojej ceny ciężko powiedzieć.
Pewnie kwotę winduje miejsce wytwarzania, czyli słynna matka wszech winiaków Cognac
Szarą Gęś zdarzyło mi się pić parę razy; jest dobra, delikatna w smaku; brak odrzutu w temperaturze ok 6 stopni praktycznie jak woda, ale czy warta swojej ceny ciężko powiedzieć.
Pewnie kwotę winduje miejsce wytwarzania, czyli słynna matka wszech winiaków Cognac
No to, po maluszku!
Za Elkę Ostrovsky zawsze piwko,niezły serial
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Come to papa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów