📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Za dużo cięć, nie wierzę, że to jebnął.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Nie lubię ludzi
Ten skurwysyn dla fame'u wpierdoliłby własne gówno przed kamerą.
kiedyś widziałem jakiś jego filmik gdzie opowiadał jakie dragi próbował - lista byłaby krótsza jakby wymienił czego nie zażywał
Gimby nie znajo
Cham napisał/a:
Ten skurwysyn dla fame'u wpierdoliłby własne gówno przed kamerą.
z tego co pamiętam już to zrobił
Gimby nie znajo
Nie było wtedy jutuba ale teraz by nie przeszło mam gdzieś na strychu kilka płytek z ich wygłupami
Fajne czasy z przed Fakbooków i innych gimbazyjnych badziewi
Fajne czasy z przed Fakbooków i innych gimbazyjnych badziewi
nie bylo jutuba ale bylo mtv czyli stacja muzyczna na ktorej juz wtedy nie bylo muzyki. to gowno bardziej oglupia niz yt, nawet polska zakladka "na czasie "
jackass,,wildboyz, nastoletnie matki, dirty sanchez itd itp....
Ja nie wiem o co wam chodzi z tym hejtem na niego.
Koleś wie kim jest i nie udaje nikogo, ja tam go szanuje i dobrze się bawie przy jego filmach.
Koleś wie kim jest i nie udaje nikogo, ja tam go szanuje i dobrze się bawie przy jego filmach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów