📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole... Miec dystans to jedno, ale dać zrobic z siebie "klałna", żeby trafić do "friend zone" (nie wiem jak to wiernie przetłumaczyć)... Nazwijmy to dać zrobic z siebie pośmiewisko ku uciesze jakiś pudernic i nie poruchać... Kurwa trochę godności...
@ProVVe
Jakiego klauna? Jakie pośmiewisko? Obydwie laski jajcary, a koleś z poczuciem humoru. Wyjmij kołek z dupy boś strasznie sztywny.
Jakiego klauna? Jakie pośmiewisko? Obydwie laski jajcary, a koleś z poczuciem humoru. Wyjmij kołek z dupy boś strasznie sztywny.
ProVVe napisał/a:
Ja pierdole... Miec dystans to jedno, ale dać zrobic z siebie "klałna", żeby trafić do "friend zone" (nie wiem jak to wiernie przetłumaczyć)... Nazwijmy to dać zrobic z siebie pośmiewisko ku uciesze jakiś pudernic i nie poruchać... Kurwa trochę godności...
A to czasem nie jest ojciec jednej z dziewczyn? Coś takiego obiło mi się o uszy. A z tym "friend zone".... Żeby zachować merytorykę wypowiedzi bez zbędnych bluzg; O czym Ty pierdolisz? Ziomeczek zrobił show a Ty twierdzisz że jego celem było poruchanie? Wyjdź z piwnicy.
Mega pozytywna akcja. Piwko za grubaska grajacego z tenisistkami
Zaczeło się kurwa ocenianie mnie przez bande ciuli (może za wyjątkiem Policemana który krótko po męsku dał mi jakąś wskazówkę do refleksji), ale dwie następne cioty za przedstawienie własnego zdania liżą sobie fiuty i podnoszą ego. Możecie klękać do miecza pierdoleni nieudacznicy...
PS. Jebać grubasów! na siłkę, matę, salę ćwiczyć!
PS. Jebać grubasów! na siłkę, matę, salę ćwiczyć!
Kto nie ogląda i nie rozumie tenisa widzi tu jakieś "friend zony" i ośmieszanie kolesia. Wiele bym kiedyś dał za takiego przytulasa od Kim Cljisjters.
A ja oglądałem i cały czas miałem nadzieję, że gość im wywali takiego returna, że laska nie zdąży głowy odwrócić
PanDymsza napisał/a:
@ProVVe
Nie może wyciągnąc, bo by się posrał z zazdrości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów