Dlaczego rosjanki/ukrainki są takie ładne jak są młode a już w okolicach trzydziestki zmieniają się w papuśne, tłuściutkie źabki z czerwonymi policzkami i ustami?
Bo już nie stoją na drogach tylko w domu przy garach.
Macie tak, że mało co was bawi? oprócz czyjeś śmierci spowodowanej osobą, która na to zasłużyła jak motopizdy z ziemi, czy innym idiotą robiącym rzeczy, podejmujących się, których nie potrafią , działać, wykonać, czegoś za co się wzieły, biorących za coś odpowiedzialność, za samych siebie? lub co gorsza odpowiadają za innych? jeden człowiek za którym, stoi rzesza poklaskujących i przyznaje mu racje. tworząc ten świat jeszcze bardziej upośledzony. to jak gra w jebaną cywylizacje w którą część to sobie dopasujcie. pisałem ten post z myślą o poczuciu humoru , wyszło jak wyszło....(nie bawi mnie żadna śmierć, tylko karma!,
No karma jest spoko, jak człowiek ogląda to czuje, że świat stał się trochę lepszy przez śmierć jakiegoś idioty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów