18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Raflik 2020-04-19, 9:17 5
jjjkkkfff napisał/a:

Dlaczego rosjanki/ukrainki są takie ładne jak są młode a już w okolicach trzydziestki zmieniają się w papuśne, tłuściutkie źabki z czerwonymi policzkami i ustami?

Bo już nie stoją na drogach tylko w domu przy garach.
Zgłoś
nectovelius 2020-04-19, 11:04
1:08... widać, że pielęgniarka, bo rurkę do chuja wsadziła odruchowo.

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
puscifier 2020-04-19, 14:10
Mnie tylko zastanawia ile czasu nalewała do tego kutasa
Zgłoś
rzulf616 2020-04-19, 16:16
jakaś dama... tak delikatnie
Zgłoś
DanJ93 2020-04-19, 16:44
Hehehe, hahaha, hihihi jakie to niezręczne, noo szklany kutasik jak to hehehe...
a po nocach co druga do pyska bierze byle by ciepły był
Zgłoś
w................3 2020-04-19, 21:17
invisible_as_a_rock napisał/a:

Macie tak, że mało co was bawi? oprócz czyjeś śmierci spowodowanej osobą, która na to zasłużyła jak motopizdy z ziemi, czy innym idiotą robiącym rzeczy, podejmujących się, których nie potrafią , działać, wykonać, czegoś za co się wzieły, biorących za coś odpowiedzialność, za samych siebie? lub co gorsza odpowiadają za innych? jeden człowiek za którym, stoi rzesza poklaskujących i przyznaje mu racje. tworząc ten świat jeszcze bardziej upośledzony. to jak gra w jebaną cywylizacje w którą część to sobie dopasujcie. pisałem ten post z myślą o poczuciu humoru , wyszło jak wyszło....(nie bawi mnie żadna śmierć, tylko karma!,

No karma jest spoko, jak człowiek ogląda to czuje, że świat stał się trochę lepszy przez śmierć jakiegoś idioty.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów