Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakie one sa pokraczne zauwazyliscie ze zawsze upadaja na ryj? Potknie sie na chodniku wyjebie sie na ryj wyjebie sie na rowerze leci na ryj spadnie z karuzeli wyjebie sie na ryj niech ktos im powie ze latwiej poskladac reke niz ryj albo zeby chociaz probowaly inaczej upadac
Kanapka też spada masłem do dołu.
zamiast wydac 250 zl na dziwke, kup sobie bilet na weekend do Manchesteru, Birmingham, Liverpoolu lub Londynu, koszt ok. 100 zl, wstep do klubu 50 zl, 100 zl (...) bedziesz ruchal cala noc ze swiniami ktore mysla ze im ochydniej tym fajniej, lizanie dupy to dla nich smak milosci.
Tylko że potem trzeba wydać 130zł na wizytę u wenerologa, 50zł (albo więcej - zależy od rodzaju problemu) na badanie, 45zł na maść do leczenia wstępnego, następnie kolejne 130zł na wizytę u wenerologa celem dobrania celowanej terapii, po czym ok. 100zł na leki. Czy pójdziesz zakończyć leczenie za jeszcze jedno 130zł to już twoja sprawa.
Wychodzi 455-585zł.
No i jeszcze nie poruchasz do zakończenia leczenia.
Tylko że potem trzeba wydać 130zł na wizytę u wenerologa, 50zł (albo więcej - zależy od rodzaju problemu) na badanie, 45zł na maść do leczenia wstępnego, następnie kolejne 130zł na wizytę u wenerologa celem dobrania celowanej terapii, po czym ok. 100zł na leki. Czy pójdziesz zakończyć leczenie za jeszcze jedno 130zł to już twoja sprawa.
Wychodzi 455-585zł.
No i jeszcze nie poruchasz do zakończenia leczenia.
Jeśli planujesz pukać w kiblu w klubie jakiegoś szlaufa, który noc w noc ujeżdża przynajmniej kilku czarnuchów i nie użyć do tego celu prezerwatywy (albo dwóch na raz dla pewności) to gratuluję...
Jeżeli myślisz, że prezerwatywa daje 100% ochronę przed wszystkimi zakażeniami okołodupczeniowymi, to muszę cię rozczarować...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów