📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już kiedyś to napisałem. Najbardziej pijany w trzy dupy facet nie jest tak żenujący jak pijana kobieta.
no ja właśnie czekam jak ta moda w Polsce się unormuje bo inaczej to ja nie rozumiem gadek o tym co kto studiuje jakie firmy prowadzi i ile książek nie przeczytał...
To jest perpetum mobile:
1. Dajesz babie alko
2. Po pijaku odpierdala różne śmieszne szajsy
3. Wrzucasz na neta i dostajesz kasę za suby
4. Za kasę z subów kupujesz więcej alko większej ilosći lasek
5. Internetom nigdy nie nudzą się filmiki z najebanymi laskami więc leżysz do góry brzuchem do końca swych dni w nieskończonym bogactwie
1. Dajesz babie alko
2. Po pijaku odpierdala różne śmieszne szajsy
3. Wrzucasz na neta i dostajesz kasę za suby
4. Za kasę z subów kupujesz więcej alko większej ilosći lasek
5. Internetom nigdy nie nudzą się filmiki z najebanymi laskami więc leżysz do góry brzuchem do końca swych dni w nieskończonym bogactwie
To nie sa baby i to nie sa kobiety, to sa brytyjskie szlaufy z najnizszej klasy spolecznej. W zachowaniu bardziej chamskie i swinskie niz faceci. Uwazaja robienie galy przypadkowym typom za prawdziwe osiagniecie.
Kazdemu prawiczkowi proponuje: zamiast wydac 250 zl na dziwke, kup sobie bilet na weekend do Manchesteru, Birmingham, Liverpoolu lub Londynu, koszt ok. 100 zl, wstep do klubu 50 zl, 100 zl starczy na 3 browary dla ciebie i 2 bacardi breezery dla szlaufow, bedziesz ruchal cala noc ze swiniami ktore mysla ze im ochydniej tym fajniej, lizanie dupy to dla nich smak milosci.
Wychodzi 3 razy taniej, plus zdobedziesz poczucie Polskiej wyzszosci nad zwierzetami .
Kazdemu prawiczkowi proponuje: zamiast wydac 250 zl na dziwke, kup sobie bilet na weekend do Manchesteru, Birmingham, Liverpoolu lub Londynu, koszt ok. 100 zl, wstep do klubu 50 zl, 100 zl starczy na 3 browary dla ciebie i 2 bacardi breezery dla szlaufow, bedziesz ruchal cala noc ze swiniami ktore mysla ze im ochydniej tym fajniej, lizanie dupy to dla nich smak milosci.
Wychodzi 3 razy taniej, plus zdobedziesz poczucie Polskiej wyzszosci nad zwierzetami .
Ta z 0:15 przynajmniej ma jakieś poczucie rytmu. uuu aa
#wypierdol_ryjem_challenge
Gdyby ktoś pytał czemu gardzę imprezowymi lalami, to już mam zakladeczkę
przepraszam, ale nie jestem w stanie oglądać takiego gówna i nie chodzi mi o składankę, ale o te prymitywne zachowania i niby śmieszne żarty
Jakie one sa pokraczne zauwazyliscie ze zawsze upadaja na ryj? Potknie sie na chodniku wyjebie sie na ryj wyjebie sie na rowerze leci na ryj spadnie z karuzeli wyjebie sie na ryj niech ktos im powie ze latwiej poskladac reke niz ryj albo zeby chociaz probowaly inaczej upadac
głupie to to takie, że aż się przykro robi...
ale za to jakie pożyteczne
ale za to jakie pożyteczne
@Adae
Troszke sie mylisz ukurat polakom one nie daja , pierwsi w kolejce sa ciapaci i murzyni , angielki to najgorszy sort kobiet ubieraja sie jak kurwy a jak cos do nich powiesz to zaraz policja straszą, do tego latają tak najebane że polscy żule to przy nich kulturalni gentlemani , bylem ukurat w Polsce i widzialem jakies pijane polki ale to też chowa sie do tego co robią te suki z UK
Troszke sie mylisz ukurat polakom one nie daja , pierwsi w kolejce sa ciapaci i murzyni , angielki to najgorszy sort kobiet ubieraja sie jak kurwy a jak cos do nich powiesz to zaraz policja straszą, do tego latają tak najebane że polscy żule to przy nich kulturalni gentlemani , bylem ukurat w Polsce i widzialem jakies pijane polki ale to też chowa sie do tego co robią te suki z UK
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów