📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Człowieku, kiedy ty sypiasz? Doceniam to, że wrzucasz filmiki co chwilę, przez całą dobę, ale pomyśl o swoim zdrowiu. Wstaw sobie przynajmniej okno w piwnicy, będziesz mógł odróżnić dzień od nocy
ManBearPig napisał/a:
Człowieku, kiedy ty sypiasz? Doceniam to, że wrzucasz filmiki co chwilę, przez całą dobę, ale pomyśl o swoim zdrowiu. Wstaw sobie przynajmniej okno w piwnicy, będziesz mógł odróżnić dzień od nocy
Postaw lepiej piwo Halmanowi, dzięki niemu mamy co oglądać nazajutrz w pracy FTW
squach napisał/a:
Postaw lepiej piwo Halmanowi, dzięki niemu mamy co oglądać nazajutrz w pracy FTW
Panie kierowniku, ja stawiam przez cały czas
- Ile pompek zrobi Chińczyk w minutę?
- Pięć. Trzy do roweru i dwie do piłki.
- Pięć. Trzy do roweru i dwie do piłki.
Sralman sie przestraszyl ze mu pinkman piwka zabierze i wrzuca byle gowno od wczoraj haha
no nie wiem czy opłacało im się wracać po bombelka... tak duży wysiłek, a przecież można zrobić nowego. TAkie myslenie tam w Chinach.
Jeśli mogę coś zasugerować, to w Azji tylko Chiny mają niebieskie tablice rejestracyjne
Głupia cipa
ManBearPig napisał/a:
A może jest ich dwóch i naginają całą dobę
ManBearPig napisał/a:
Po co mu to okno? bedzie widział tylko srające psie dupy znając nasze piękne polskie ulice
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów