Ciągle za mało, żeby wyjść z kuchni ale zawsze coś.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po za tym jest ruda
Czego się dziwić marka pojazdu do czegoś zobowiązuje
Po za tym jest ruda
Jak to marka pojazdu? Toyotę może mają pizdeczki ale raczej ludzie inteligentni, więc nie trafiłeś.
Ostatnio była tu taka gwiazda co jeździła po stacji pół godziny i wlew ciągle był nie po tej stronie po której był wąż od dystrybutora... No więc bohaterka tego filmu ma o co najmniej jeden zwój mózgowy więcej
Chyba ma o zwój mniej. Tamta przynajmniej ogarniała że da się tak w końcu zaparkować żeby grało, ta się już dawno poddała.
Jak to marka pojazdu? Toyotę może mają pizdeczki ale raczej ludzie inteligentni, więc nie trafiłeś.
Trafiłem i to na 100% jest pewna zasada:
- auta europejskie mają wlew po prawej stronie.
- brytyjskie i azjatyckie po lewej.
Toyota to azja więc jest po lewej.
W wiekszości aut jest strałka przy ikonie dystrybutora.
Podyktowane jest to kwestia bezpieczeństwa dla chetnych wiedzy w tym temacie wujek google
Trafiłem i to na 100% jest pewna zasada:
- auta europejskie mają wlew po prawej stronie.
- brytyjskie i azjatyckie po lewej.
Toyota to azja więc jest po lewej.
W wiekszości aut jest strałka przy ikonie dystrybutora.
Podyktowane jest to kwestia bezpieczeństwa dla chetnych wiedzy w tym temacie wujek google
- Mam Citroena C4 Picasso i ma wlew po lewej, od kierowcy, odwrotnie niż w każdym innym, zwykłym C4, i w tych po 2013 roku;
- Ani w 2 Peugeotach (406 i 307) ani w ww. cytrynie nie było i nie ma strzałki przy ikonce dystrybutora na paliwomierzu;
- W cytrynie pistolet na ikonce dystrybutora jest po prawej, czyli zupełnie odwrotnie niż w rzeczywistości (niektórzy też pisali że pistolet wskazuję stronę), w bełgotach nie pamiętam...
- Mam Citroena C4 Picasso i ma wlew po lewej, od kierowcy, odwrotnie niż w każdym innym, zwykłym C4, i w tych po 2013 roku;
- Ani w 2 Peugeotach (406 i 307) ani w ww. cytrynie nie było i nie ma strzałki przy ikonce dystrybutora na paliwomierzu;
- W cytrynie pistolet na ikonce dystrybutora jest po prawej, czyli zupełnie odwrotnie niż w rzeczywistości (niektórzy też pisali że pistolet wskazuję stronę), w bełgotach nie pamiętam...
Zapomniałem dopisać o francuzach oni mają głeboko wszystko wiem to z własnego doświadczenia a cytryna to zawsze wszystko musi udziwnić oni z tego słyną
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów