📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
zajebałbym gówniarza jakby mi trzymał łapę na gryfie...
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Giba się jak pierdolony rezus
Na końcu by się przydała babcia która kopie w gówniarza Wiecie która nie ?
Powinien Polskich chłopaków uczyć jak się bujać na teledyskach, a nie tylko łapami machają i " elo elo kurwa chuj kurwa jebać policję, kurwa, dżojnty "
Czekałem do końca filmiku z myślą, że się mały zesra ze szczścia albo coś... ale nic
Małe dzieci są chujowe.
kurwa! boję się tego dzieciaka!!
a jakie nie są??
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów