18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Baby rulezzzz...
GameBoy1990 • 2010-11-08, 14:49
...czyli co rozkreca najwiekszych twardzieli:

i bonus dla fanow:

-Tato, czy to prawda ze twoj ojciec byl debilem?
-chyba twoj!
Zgłoś
MrMacierz 2010-11-08, 14:55 23
Jestem ciekaw, jak dużo kasy polaciało dla tych kolesi, żeby takie coś odje*ali ...

Nie podaję linków itp do zdjęć i filmików wstawionych przeze mnie w komentarzach.
Zgłoś
LxOxGxO 2010-11-08, 15:24 2
Dzięki za bonus dla fanów właśnie sobie wydłubałem oczy i asf nofaufsanjv jkl aaaaaaaaaaa!!!!!!
Zgłoś
Hornet 2010-11-08, 15:52
Mało ci że muzyka w tym filmiku jest taka jaka jest, to jeszcze zdjęcie tego zjeba musiałeś tu wrzucić?
Zgłoś
kuroi47 2010-11-08, 15:55
odkupujesz mi monitor bo zaraz go rozwalę przez tego zjeba w sweterku z głosem jak niedoruchana baba
Zgłoś
midnightc 2010-11-08, 16:43 1
Pierwsza sprawa, to powinno znaleźć się w dziale hard/okrucieństwo wobec ludzi. Po drugie, to chłopaki spod "błękitnej ostrygi" mają nowe "kocie" ruchy.
Zgłoś
hunter321a 2010-11-08, 16:47
Ja pierdole, jak trzeba się poniżyć żeby tańczyć przy tej muzyce. Jednak hajsu to oni musieli sporo dostać
Zgłoś
Wicius 2010-11-08, 16:53 13
Wrrr na szczeście sam Sadistic ma Asa w rękawie i umie mnie obronić od złego ! nie ma to jak reklamy. pierwszy raz sie ciesze że wyskoczyła
Zgłoś
W................l 2010-11-08, 17:19 2
Nie zdziwił bym się gdyby to był bar dla gejów...
Zgłoś
N................i 2010-11-08, 17:30
kurwa takie rzeczy powinny być zabronione ><
Zgłoś
toSUKAbyla 2010-11-08, 17:36
biber biber biber, ty odbytowcu z mordą jak rzucające się gówno w przeręblu

Siema!
Zgłoś
slivka 2010-11-08, 17:50
Luuudzie, takie rzeczy to się na harda wrzuca...
Zgłoś
Grzesiek85 2010-11-08, 17:55
kurwa przy obiedzie bardziej bezpieczny jest hard bynajmniej nie ma tam tego pedofila bimbera czy jak tej kurwie na imie
Zgłoś
vagrant326 2010-11-08, 18:06
myslalem ze jestem twardy ze hard jest dla lamusow. ale tego nei wytrzymalem do konca
Zgłoś
The Butcher 2010-11-08, 18:19 1
Im więcej sie o nim gada, tym więcej go jest. Może skończcie to zniknie stąd, hmmm? Dla nieinteligentnych - wypierdalać z tym.

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów