18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Borys_ 2013-01-23, 17:44
krótko i na temat

"VATOS LOCOS"
Zgłoś
WolF 2013-01-23, 19:11 4
Nie żebym się jakoś czepiał, bo tekst był niezły, ale ten dowcip jest tak stary, że opowiadała mi go moja babcia (nawet nie wiem ile lat temu to było)

Niech zamilkną Ci co się przeszłością szczycą...albowiem każda dziwka była też dziewicą...
Zgłoś
mbzyku 2013-01-23, 19:13
Są pewnie tacy, którym babcia tego nie opowiadała
Zgłoś
zderealizowany 2013-01-23, 19:14 2
@WolF

Babcia ci go opowiadała w kiblu przy kolacji...

W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
Zgłoś
A................t 2013-01-23, 19:19 5
@up

Zabłysnąłeś żartem jak neon nad burdelem.
Zgłoś
M................n 2013-01-23, 19:20 17
Przychodzi baca do toalety i pyta:
- Je tu kto?
Facet odpowiada:
- Tu się nie je, tu się sro

Niby jedna literka, a zjebałeś 50% kawału
Zgłoś
speedster 2013-01-23, 19:30 1
@up gówno prawda.

Ni hoooya!
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-01-23, 19:36 1
W gwarze góralskiej nie mówi się je zamiast jest
Zgłoś
msbk 2013-01-23, 19:48 2
tu sie nie je, ino sro
Zgłoś
si3l 2013-01-23, 20:02
@up ino to raczej po śląsku
Zgłoś
jaro318 2013-01-24, 2:40
Są tacy którzy opowiadali ten dowcip 20 lat temu

Nie Jestem z Warszawy!!!
Zgłoś
xendo 2013-01-24, 10:54
Ten kawał jest z roku 1908. Cały sejm II Rzeczypospolitej nabijał się z Wincenta Witosa posła na sejm ze Stronnictwa Ludowego. Śmiano się z jego wiejskiej gwary.
Zgłoś
zderealizowany 2013-01-24, 13:23
Adirespect napisał/a:

@up

Zabłysnąłeś żartem jak neon nad burdelem.

Przyciągam uwagę prawiczków?

W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
Zgłoś
Max999 2013-01-28, 1:01
@Mexykanin

nie, to Ty zjebałeś

Baca wchodzi do kibla, wiec pyta 'jest tu ktoś?' w gwarze góralskiej 'je tu ktos?'
a jakis krakus czy chuj wie kto mówi 'tu sie nie je, tu sie sra' . gdyby odpowiedział w gwarze góralskiej tak jak przytoczyłeś oznaczało by tu 'tu sie nie jest, tu sie sra'.. ale kurwa w szkole narzekaliście, po co wam 'co autor miał na myśli'
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów