szkoda że nie nagrał płaczu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co za debil..wyrośnie na dziecko neo ewolucja nadchodzi skoro dzieci będą same się zabijać biegnąc w stołek nie dożyją nawet do 18-stki i nie bedą mogli miec dzieci -_-
Pener666, jak Ci tak szkoda to idź w weekend do pierwszego lepszego supermarketu, wtedy jest wysyp rodziców z ryczącymi dziećmi
szybkie ko
rockface123 napisał/a:
skoro dzieci będą same się zabijać biegnąc w stołek nie dożyją nawet do 18-stki i nie bedą mogli miec dzieci -_-
Myślisz że dopiero od 18 lat można mieć dzieci? Najpierw muszą Ci dupsko sprać pasem żebyś stał sie płodny, tak? Spoooko...
kurwisko położyło sie na koju i wpierdala chipsy i pierdoli co dzieciak robi
Robster napisał/a:
Czy ja dobrze słyszałem? Dzieciak ma na imię Alaska? Druga Paris?
To nie imię tylko reprymenda z zapytaniem od tatusia - "A laska?"
Kurcze no, wyłączył kamerę w najlepszym momencie. Przecie to, że się jebnie w łeb to jedno, ale jak spazmuje to też przyjemne dla duszy...
Mnie bardziej ciekawi w którą stronę nos złamał bo wydaje się że dosyć prosto biegł hmm.
@Xenomorph08 już w przedszkolu można się jebać a nawet w żłobku ale że jestem kulturalny napisałem stanowczo ,,sex po 18-stce" a tu jeb dopierdolił sie ktoś do mnie normalka pozdrawiam szanownego leśnego jebake
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów