Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale w życiu by mi nie przyszło do głowy zeby się na nim znęcać czy coś mimo że jak byłem gówniarzem to robiłem naprawdę mocne akcje na dzielnicy.,
do piachu z kurwami albo do poprawczaka to im sie odechce jak ich tam przemielą a tam sa jeszcze gorsze szuje od nich
Dzięki za nick. Wszedłem na jej insta i już teraz nie mam żadnych wątpliwości. Większym problemem jest obrzydliwy HEJT niż to co ona zrobiła temu 9 latkowi.
Ludzie są tak mega zjebani i wypisują takie brednie na jej temat, że szok. Gdyby przynajmniej ją obrażali za jej złe i okrutne zachowanie względem 9 latka.
Ale NIE. Życzą jej ŚMIERCI, wyzywają od dziwek, szmat, kurw, bo wstawia jakieś zdjęcia gdzie widać trochę dekoltu. Oni są POJEBANI. Ci hejtujący są skrajnie głupi.
W dodatku czy nikt nie ma dostępu do jej profilu na insta? Nie mogą wyłączyć możliwości komentowania?
Bardzo dobrze. Niech ja dojada. Zapamieta na dlugo. Znecanie sie nad slabszymi tym bardziej na kims z uposledzeniem umyslowym powinno byc tepione.
Prawackie, katolickie wychowanie. Jebane, polskie, cebulackie kurwy.
Wyluzuj brochę, lewaczku, to miało miejsce na śląsku.
Bardzo dobrze. Niech ja dojada. Zapamieta na dlugo. Znecanie sie nad slabszymi tym bardziej na kims z uposledzeniem umyslowym powinno byc tepione.
Ona jest w psychiatryku. Te kurwy na instagramie co ją wyzywają są gorsze od niej.
9 latek nie miał żadnego upośledzenia umysłowego. Był zdrowy a jedynie niewielki syndrom autyzmu.
Nie pisz tego bo to nielegalne.
Za to legalne jest ją publicznie wyzywać od kurw, szmat, dziwek (bo ośmieliła się dekolt pokazać), śmieci, życzyć jej śmierci.
To jest legalne. Pamiętaj. Takie wnioski po komentarzach na instagramie.
Ale liczysz na jakieś współczucie dla niej? Rozgrzany do czerwoności pręt jej w dupę za to znęcanie się nad słabszym.
Ona jest w psychiatryku. Te kurwy na instagramie co ją wyzywają są gorsze od niej.
9 latek nie miał żadnego upośledzenia umysłowego. Był zdrowy a jedynie niewielki syndrom autyzmu.
Jest bo uciekła pewnie za radą kogoś ogarniętego przed odpowiedzialnością i robi z siebie ofiarę.
Napisze to jeszcze raz - bronisz PASTUSA i próbujesz winne przerzucić na innych HA TFU na takich jak ty.
Co za kurwy
Prawda ale bez problemu już znajdziesz adres, dane i social media. Już wiesz gdzie walnąć dwójkę jak będziesz w okolicy
kiedyś takie rzeczy działy się CODZIENNIE na każdym większym osiedlu. Co w związku z tym? w sumie, to nie wiem.
Kiedyś pół miasta płaciło haracze Mafiom w obawie, że skrzywa kogoś z rodziny i co? I chujów sto- zamknij mordę jeśli nie masz nic pożytecznego do powiedzenia, jeśli ci ok to niech ciebie i twoje dzieci tak traktują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów