Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, wiem, zaraz ktoś napisze, że przecież mam autyzm... ale trudno, warto było uzewnętrznić swoje fantazje o cycuszkach nieletniej Dżesiki
Tutaj powinny być wyłącznie materiały BEZ CENZURY.
Ogólnie żadnego autyzmu nie widać, a po prostu zwykły 9 latek nad którym się znęcają, a sprawa wybuchła dlatego bo to nagrano.
W dodatku matoły z TVP powiedziały że on choruje na autyzm, a to nie jest choroba.
Ludzie przecież to są OCENZUROWANE urywki z Twittera dostępne powszechnie w Internecie, a nie oryginalne nagrania z Facebooka. Po co to zamieszczacie na Sadistic?
Ogólnie żadnego autyzmu nie widać, a po prostu zwykły 9 latek nad którym się znęcają, a sprawa wybuchła dlatego bo to nagrano.
W dodatku matoły z TVP powiedziały że on choruje na autyzm, a to nie jest choroba.
Gość, który ma 0 tematów mówi co powinno być na stronie
Ludzie przecież to są OCENZUROWANE urywki z Twittera dostępne powszechnie w Internecie, a nie oryginalne nagrania z Facebooka. Po co to zamieszczacie na Sadistic?
Jak nie ma głębokiego autyzmu, to tego nie widać na pierwszy rzut oka. Sam znam dzieciaka z autyzmem, jak się go bliżej nie pozna, to cięzko zorientować, że ma to zaburzenie.
Jak nie ma głębokiego autyzmu, to tego nie widać na pierwszy rzut oka. Sam znam dzieciaka z autyzmem, jak się go bliżej nie pozna, to cięzko zorientować, że ma to zaburzenie.
No dokładnie. Media się rozpisały o jego autyzmie a to zwykły 9 latek zachowujący się jak każdy 9 latek w TAKIEJ sytuacji jak się nad nim znęcają. Zapewne w jakichś sytuacjach da się zauważyć ten autyzm, ale nie na tym nagraniu.
W necie jest wsztsko łącznie z nazwiskami osób z nagrania. Do jakich szkół chodzą. Na mediach społecznościowych setki komentarzy ze zostana wyruchani butelkami itd. na insta: missiaa.010 polecam poczytać komenty
Trzymać kciuki by się coś tu pojawiło z tymi butelkami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów