📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Boze co za pizda.. Nie musi nic mowic aby bylo wiadomo ze jest ciota.
Zamiast podejsc i pomoc, zrobic cos, cokolwiek, to przykucnal, wielce zdziwiony co sie stalo, i tak kuca jak pizda, pewnie gdyby ktos tego dzieciaka nie podniosl to by tam dalej lezal bo ta pizda z kucykiem nie wie co zrobic..
A potem sie dziwimy ze zalewaja nam europe i gwalca nasze kobiety jak wiekszosc spoleczenstwa wyrosla na pizdy.
Zamiast podejsc i pomoc, zrobic cos, cokolwiek, to przykucnal, wielce zdziwiony co sie stalo, i tak kuca jak pizda, pewnie gdyby ktos tego dzieciaka nie podniosl to by tam dalej lezal bo ta pizda z kucykiem nie wie co zrobic..
A potem sie dziwimy ze zalewaja nam europe i gwalca nasze kobiety jak wiekszosc spoleczenstwa wyrosla na pizdy.
Kucogłową pizdę zamurowało i biedaczek nie wie co ma zrobić.
Widzę koledzy wyżej mają jakieś problemy z własną seksualnością
Mnie się wydaje, że on nie jest zdziwiony tylko zwyczajnie kręci bekę
Mnie się wydaje, że on nie jest zdziwiony tylko zwyczajnie kręci bekę
Poradnik dla pizdy.
- Jebnij gówniaka i wąchaj ręke.
- Jebnij gówniaka i wąchaj ręke.
Eee tam specjalnie mu wykurwił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów