Hardcorowy inwalida
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wielki szacunek dla gościa za odwagę i chęci , ale czy gość jedyne co zrobił to zepchnął się z rampy?
Nie znam się i jestem ciekaw , więc pytam a nie wyśmiewam jego umiejętności , żeby później nie było.
Nie znam się i jestem ciekaw , więc pytam a nie wyśmiewam jego umiejętności , żeby później nie było.
tutaj ten to ma duży rozpęd a popatrzcie na tego jak mu się pięknie udaje i to w wieku 14 lat !!
jamajboy napisał/a:
i to w wieku 14 lat !!
"ajm sikstin jerz old"
na chuj się obijać w skate parkach, lepiej korzystać z dobrodziejstw socjalistycznego państwa w postaci renty inwalidzkiej i fapować cały dzień
Cały czas traktuje się inwalidów na wózkach (i nie tylko) jak ludzi drugiej kategorii. Biedny na wózku, pomocy mu ciągle trzeba bo on taki - a tu proszę. Zagiął wielu tak zwanych "pełnosprawnych".
Brawo.
Brawo.
z inwalidztwem jest jak z wcześniactwem... to nie miejsce zamieszkania czy sposób poruszania się ale stan umysłu <hard>
Mati_UTD napisał/a:
Red bull invalid fighters!
Kurde... znajdź sobie w słowniku co znaczy po angielsku 'Invalid". Albo nie, nie szukaj bo pewnie nie umiesz, "invalid" znaczy nieważny. A inwalida po angielsku to hadnicapped. Młotku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów