Hardcorowy inwalida
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@up to jak myślisz, niby dlaczego kolo na wózku jeździ?
Szkoda że nie podwójny...
Ale jak było w tle "chce spróbować" niech próbuje może wtedy sie wydupcy ;D
Ale jak było w tle "chce spróbować" niech próbuje może wtedy sie wydupcy ;D
Jak będę duży chce zostać latającym inwalidą.
respect(szacun)
w pierwszej chwili myslałem że to jakis skate po przejsciach ew.motórzysta ...ale raczej nie(patrz nogi i stopy)od maleńkosci chyba smiga na 4 kółkach (moge się mylić jestem juz po kilku browarkach)
w pierwszej chwili myslałem że to jakis skate po przejsciach ew.motórzysta ...ale raczej nie(patrz nogi i stopy)od maleńkosci chyba smiga na 4 kółkach (moge się mylić jestem juz po kilku browarkach)
@zaqwas
Pomyśl, teraz ma sprawność fizyczną od pasa w góre, gdyby spadł na głowę to mogłoby być tylko gorzej (całkowity paraliż, jakaś śpiączka, śmierć )
Pomyśl, teraz ma sprawność fizyczną od pasa w góre, gdyby spadł na głowę to mogłoby być tylko gorzej (całkowity paraliż, jakaś śpiączka, śmierć )
Cóż, napewno nie ryzykuje złamaniem kręgosłupa.
respectĂŠ
na końcu i tak się wjebał w bandę
muzyka z zamieszczonego materiału filmowego:
Foo Fighters - Pretender
muzyka z zamieszczonego materiału filmowego:
Foo Fighters - Pretender
Ech jak tak na was patrze... wszyscy pierdolicie, że mógł się rozpierdolić w drobny mak i byłoby fajnie.
Ciekawy jestem co wy byście robili jakbyście byli sparaliżowani (np. od pasa w dół). Pewnie leżeli na łóżku i fapowali cały dzień, a ten typ przynajmniej robi coś czego byście nie zrobili. Także ogarnijcie te komentarze, bo ni to śmieszne, ni to fajne.
Ciekawy jestem co wy byście robili jakbyście byli sparaliżowani (np. od pasa w dół). Pewnie leżeli na łóżku i fapowali cały dzień, a ten typ przynajmniej robi coś czego byście nie zrobili. Także ogarnijcie te komentarze, bo ni to śmieszne, ni to fajne.
Fumar napisał/a:
Także ogarnijcie te komentarze, bo ni to śmieszne, ni to fajne.
Witaj na sadistic.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów