📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
i nic mu się nie stało
Niestety, dzisiejszy odcinek nie był sponsorowany przez Harda. :/
Nikt nie rozumie tego co zrobil. Powinien przewidziec, ze Lotus bedzie hamowal wczesniej i jechal wolniej... Drugi i ostatni blad Webbera dzisiaj.
Bolidy f1 są tak zrobione, że po uderzeniu w betonowy mur się kierowcy nic nie stanie.
...niestety.
...niestety.
push3k napisał/a:
Bolidy f1 są tak zrobione, że po uderzeniu w betonowy mur się kierowcy nic nie stanie.
Powiedz to E. Sennie.
@UP
Senna nazywał się Ayrton więc nie wiem skąd Ci się wziął E.Senna. Poza tym zginął 16 lat temu, trochę inna konstrukcja bolidu w sumie to zmiany estetyczne
Senna nazywał się Ayrton więc nie wiem skąd Ci się wziął E.Senna. Poza tym zginął 16 lat temu, trochę inna konstrukcja bolidu w sumie to zmiany estetyczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów