Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy razem mają pewnie jakieś 120 punktów.
Nie wiem nawet gdzie to dokładnie jest, ale taki filmik śmiało może robić za dowód w sądzeniu za próbę zabójstwa. Bo czym to niby różni się od świadomego wepchnięcia pod pociąg, tramwaj, autobus czy zwyczajnie rozpędzone auto na drodze...
Dokładnie. To zabójstwo z premedytacją.
Nie wiem nawet gdzie to dokładnie jest, ale taki filmik śmiało może robić za dowód w sądzeniu za próbę zabójstwa. Bo czym to niby różni się od świadomego wepchnięcia pod pociąg, tramwaj, autobus czy zwyczajnie rozpędzone auto na drodze...
ty chyba mylisz pojęcia xD takich jak ty jest teraz masa widać że ogarniał co się dzieje w około niego i chciał pomóc ale nie wyszło !
ty chyba mylisz pojęcia xD takich jak ty jest teraz masa widać że ogarniał co się dzieje w około niego i chciał pomóc ale nie wyszło !
Tu masz instrukcje postępowania, tylko nie pomyl pojęć
Tu masz instrukcje postępowania, tylko nie pomyl pojęć
wow ale z ciebie pro sadol buhahahha łatwo takich jak ty walić pod chuja wiem że nie ogarniasz mysiu pysiu :****
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów