📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa- byłem pewien, że to jakaś panna wypadła, i że obejrzę jej obdarte dupsko...
na -00:40 typ spodnie spuszczone, że dupsko na wierzchu... ja pierdole ale moda...
Nie dowiedział się na fizyce, dowiedział się na ulicy, co to jest siła odśrodkowa. Zawsze coś.
Bardziej sadystyczny jest transfer z serwerów sadistica. Aktualnie chyba osiągnęli LVL 2G.
Amerykańskie fury - wiadomo, że badziew.
i wszyscy z komórkami nagrywają.Co za debilne czasy!!!!
W stanach afroamerykanie tak noszą spodnie.Nie wiedziałes?
KiKiZ napisał/a:
na -00:40 typ spodnie spuszczone, że dupsko na wierzchu... ja pierdole ale moda...
piotrszymek napisał/a:
i wszyscy z komórkami nagrywają.Co za debilne czasy!!!!
Sagging dosłownie znaczy „obwisły”. Kluczowym elementem mody na opuszczone spodnie jest wystająca bielizna – zazwyczaj slipki. ... Opuszczenie przez więźnia spodni poniżej bioder oznacza w więziennym języku gotowość do odbycia stosunku seksualnego. Dokładniej rzecz ujmując, stosunku analnego.
I tyle w temacie.
akurat te klapy w fordach są wytrzymalsze, mozna na niej spokojnie stać i nie powinna ise złamać, to że wypadła to raczej efekt wady konstrukcyjnej
Za samoeksterminację w wykonaniu rdzennych mieszkańców kontynentu na A zawsze Piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów