📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest zwykła szałwia jak do płukania gęby a szałwia wieszcza (Salvia divinorum) , głownym składnikiem psychoaktywnym jest salwinoryna A. Nastepna sprawa tego pali sie trochę a nie jak ci debile z bonga... Przy takich tematach wazne jest zeby miec dobrego opiekuna tripa bo inaczej mozna sobie naprawdę zrobić krzywdę...
szałwię zasugerował OP,
paliliśmy kiedyś x40 ekstrakt (jak były dopalacze.pl), każdy sobie siedział lajtowo na fotelu, brał bucha, ktoś odbierał od niego bongo i zaczynał się jakiś 2-3 minutowy trip, o którym potem opowiadało się z 10 minut.
IMO panowie na filmiku palą jakiś zmieszany szajs.
paliliśmy kiedyś x40 ekstrakt (jak były dopalacze.pl), każdy sobie siedział lajtowo na fotelu, brał bucha, ktoś odbierał od niego bongo i zaczynał się jakiś 2-3 minutowy trip, o którym potem opowiadało się z 10 minut.
IMO panowie na filmiku palą jakiś zmieszany szajs.
Spierdolone strasznie zycie trzeba miec zeby cpac.
bo do szałwi to trzeba mieć pojęcia troche...
mielismy ziomka bialorusina, ktory mieszkal w polsce i raz na jakis czas przywozil pociagiem (jaki ekstrakt - chuj wie), ale kopało niesamowicie.
Pierwszy i zarazem najlepszy trip jaki miałem : Łapiąc bucha wpatrywałem się w znak drogowy oddalony ode mnie mniej więcej o 100 metrów. Uwierzcie lub nie, ale podczas fazy byłem tym znakiem, widziałem auta jadące z perspektywy znaku, chodnik, pieszych, nie zapomne tego do konca zycia, cos kurwa wspaniałego
Pamietajcie o tym, aby w pobliżu był zawsze ktos kto jest totalnie trzeźwy.
Nie jarajcie tego w pobliżach dużych skupisk ludzi, bo będzie tragedia.. Nie jesteś w stanie wypowiedzieć poprawnie słowa, bełkot to jest mało powiedziane. Pamietam, ze nie bylem w stanie chodzic. Faza trwa okolo 10 minut, do godziny czasu po jaraniu nie masz w głowie nic.. totalnie kurwa pustka taka, jakby Cie wypuscili po resecie mozgu.
Ogolnie dla znajacych temat i lubiacych haluny polecam
mielismy ziomka bialorusina, ktory mieszkal w polsce i raz na jakis czas przywozil pociagiem (jaki ekstrakt - chuj wie), ale kopało niesamowicie.
Pierwszy i zarazem najlepszy trip jaki miałem : Łapiąc bucha wpatrywałem się w znak drogowy oddalony ode mnie mniej więcej o 100 metrów. Uwierzcie lub nie, ale podczas fazy byłem tym znakiem, widziałem auta jadące z perspektywy znaku, chodnik, pieszych, nie zapomne tego do konca zycia, cos kurwa wspaniałego
Pamietajcie o tym, aby w pobliżu był zawsze ktos kto jest totalnie trzeźwy.
Nie jarajcie tego w pobliżach dużych skupisk ludzi, bo będzie tragedia.. Nie jesteś w stanie wypowiedzieć poprawnie słowa, bełkot to jest mało powiedziane. Pamietam, ze nie bylem w stanie chodzic. Faza trwa okolo 10 minut, do godziny czasu po jaraniu nie masz w głowie nic.. totalnie kurwa pustka taka, jakby Cie wypuscili po resecie mozgu.
Ogolnie dla znajacych temat i lubiacych haluny polecam
Singularis_ napisał/a:
Jakiś znawca tematu wytłumaczy?
Po szalwi człowiek jest odcięty ale bardzo pobudzony ruchowo, odkrywa swoją podświadomość oczywiście po dużej ilości ale do tego może się przemieszczać i często robią sobie krzywdę a koordynacja ruchowa jest mega zaburzona dlatego robi się to na polanie w naturze z kimś kto będzie cię pilnował i lepiej zwiększać dawkę a nie walić od razu ekstrakt 50x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów