📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Debile, nie wiedzą jak sie przygotowac do takiego tripu. Nawet mi ich nie żal.
Ale kurwa, żeby przy ojcu szałwię ćpać to trzeba być na prawdę pojebanym. Ja bym nie zniósł, gdyby mój miał oglądać mnie w takim stanie.
To znaczy oglądał mnie kilka razy w takim stanie, jak troche za duzo wypiłem, no i raz po kwasie (ale to koniec tripu juz byl) więc to sie nie liczy.
Ale kurwa, żeby przy ojcu szałwię ćpać to trzeba być na prawdę pojebanym. Ja bym nie zniósł, gdyby mój miał oglądać mnie w takim stanie.
To znaczy oglądał mnie kilka razy w takim stanie, jak troche za duzo wypiłem, no i raz po kwasie (ale to koniec tripu juz byl) więc to sie nie liczy.
Kiedyś w akademiku dwóch typów zajarało szałwię a ja ich miałem "pilnować" następnym razem ja miałem jarać a któryś z nich miał być "strażnikiem" Po tym co ich spotkało zrezygnowałem ze swojej kolejki (oni też) Akcja podobna jak na tym filmie tyle, że rozjebany pokój. Taki trip trwa 10-20 minut
szałwia?? Serio??
Dojebać "crackhead motherfuckers" do swoich synów, elegancko tam mają na chacie
MefistoGrande napisał/a:
szałwia?? Serio??
Szałwia wieszcza.
kurwa, wszystko co na tym filmiku to prawda. nie polecam. trip życia.
I used to shoot you down...
@up dla eksperymentu, większość drugi raz tego nie zapali. To najbardziej popierdolony specyfik jaki zajarałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów