Krótko i na temat.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szron napisał/a:
Więc porównywanie seksu analnego kobiety i mężczyzny [co jest w gruncie rzeczy jest obrzydliwe, ale są gusta i guściki, o których wiadomo że niema co dyskutować] do "seksu" dwóch pedziów to jak powiedzenie że lewaki to mądrzy "ludzie"
Lubisz linki z wikipedii? To masz, ten jest o tobie:
Pruderia.
Gówno ci do tego, czy coś jest obrzydliwe czy nie. Jak dwoje (lub więcej) dorosłych, nieubezwłasnowolnionych ludzi chce coś we własnym gronie zrobić i nie powoduje to krzywdy lub uszczerbku na zdrowiu osób (lub istot) trzecich, to chuj ci to tego, co tam sobie robią. Wbij sobie do łba, że, tak samo jak ty masz prawo do posiadania własnych poglądów, oni mają prawo do pakowania sobie wszystkich członków w dowolne otwory, w dowolnej scenerii, w dowolny sposób, z dowolną częstotliwością. Kropka.
O ile nie brakuje lewackich oszołomów i kretynów, o tyle ty bijesz ich na głowę wszystkich do kupy wziętych.
Grindguts idź grodzkiej wyliż jaja. To przez takich jak Ty Polska staje się tak zjebana jak holandia
Grindguts aż dziwie się, że ktoś stawia ci piwa.. no tak w końcu na to coś grodzkie też ktoś musiał zagłosować.. takich to tylko wsadzić w pociąg i wysłać na leczenie klimatyczne
Grindguts aż dziwie się, że ktoś stawia ci piwa.. no tak w końcu na to coś grodzkie też ktoś musiał zagłosować.. takich to tylko wsadzić w pociąg i wysłać na leczenie klimatyczne
@sidian - no i zgadzam się w pełni.
Porównanie homoseksualizmu i mukowiscydozy mnie po prostu rozwala xD
Wyobrażajcie sobie dalej geja jako chudziutkiego, delikatnego chłopaczka w różowej koszuli, proszę bardzo - ale prawda jest taka, że według statystyk, które przecież tak kochacie, KAŻDY z was pracuje, uczy się lub ma w grupie znajomych chociaż jednego geja/lesbijkę.
Co do badań hamerykanskiego naukowca - przyznał się niedawno, że badania były fake - to raz.
Dwa - Waśniewska i jej podobne suki, wyrzucające dzieciaki na śmietnik albo używające śliskich kocyków, są w 100% hetero.
Na koniec - jak trzeba być ZBOCZONYM, żeby zastanawiać się i oceniać, kto z kim, co sobie wkłada w jaki otwór? Macie jakieś kompleksy czy co?
Porównanie homoseksualizmu i mukowiscydozy mnie po prostu rozwala xD
Wyobrażajcie sobie dalej geja jako chudziutkiego, delikatnego chłopaczka w różowej koszuli, proszę bardzo - ale prawda jest taka, że według statystyk, które przecież tak kochacie, KAŻDY z was pracuje, uczy się lub ma w grupie znajomych chociaż jednego geja/lesbijkę.
Co do badań hamerykanskiego naukowca - przyznał się niedawno, że badania były fake - to raz.
Dwa - Waśniewska i jej podobne suki, wyrzucające dzieciaki na śmietnik albo używające śliskich kocyków, są w 100% hetero.
Na koniec - jak trzeba być ZBOCZONYM, żeby zastanawiać się i oceniać, kto z kim, co sobie wkłada w jaki otwór? Macie jakieś kompleksy czy co?
bocianju87 napisał/a:
Grindguts idź grodzkiej wyliż jaja. To przez takich jak Ty Polska staje się tak zjebana jak holandia
ahhaha ale teraz jebłeś tekstem no kurwa proszę cie człowieku po chuj te wyzwiska ? i niby dlaczego przeze mnie Polska staję się jak Holandia ? bo potrafię tolerować inność innych ludzi? a tacy jak ty momentalnie mają wielki ból dupy Nie rozumiem cię człowieku.
to idź napraw tęczę lepiej, ten portal to nie jest miejsce dla takich pederastów jak ty
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów