Dwóch policjantów drinkowalo wspólnie w barze , w pewnym momencie jeden z nich odpalił drugiego. Info rpp.pe/peru/cajamarca/cajamarca-policia-es-acusado-de-asesinar-de-un-d...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jeszcze jak pieknie prosi zeby nie dzwonila jebane psy, zawsze cos wymysla gdy to o nich chodzi
chlopaki po pijaku pistanowili zagrac w rosyjska ruletke ;D
bedzie mial mile przywitanie w pierdlu
bedzie mial mile przywitanie w pierdlu
Zamiast spierdalać rozkłada ręce? Jak on dożył swojego wieku?
Idzie typ do pierdla i teraz którą opcję wybiorą więźniowe?
a) szacunek bo zabił psa
b) będzie tytany bo był psem
a) szacunek bo zabił psa
Jo nie chcioł
No ja pierdole. Gdyby wybrał głowę, to by trafiło na harda. A tak to może się tylko zaszczycić główną na sadolu. Cieniak.
JanJankowski napisał/a:
Zamiast spierdalać rozkłada ręce? Jak on dożył swojego wieku?
Siedział w piwnicy tak jak Ty
[ Dodano: 2024-10-09, 11:08 ]
Kretyn nie wiedział że wystrzał z broni bez naboju też może zabić 😂
Pies psem dla psa xD
ludlu napisał/a:
Idzie typ do pierdla i teraz którą opcję wybiorą więźniowe?
a) szacunek bo zabił psa
Będzie tytany (co by to nie znaczyło) z szacunkiem.
Gdyby obaj mieli bron to by do tego nie doszlo. A nie, czekaj....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów