📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tja, te fury z pojebanymi kołami to chyba techniczny szczyt jaki osiągnęli murzyni porwani z afryki, zniewoleni, uwolnieni, i wyedukowani w USA. I dalej mi się wydaje że domki z gówna, które budują ich bracia w Afryce, są bardziej pożyteczne. Nooo, ale w sumie zostali ci, co nie byli za głupi by spierdolić przed siatką
Swoją drogą widze nie tylko w Polsce jeżdżą bez klocków, albo na łysych oponach.
Skąd on wziął w USA auto bez ABS ?
Wygląda na to że walący się ścigał z tym czarnym jadącym za nim.
Zenonn napisał/a:
Skąd on wziął w USA auto bez ABS ?
Ano stąd, że w wielu stanach nie trzeba mieć przeglądu, zupełnie jak w Rosji.
Jakiś pomniejszy narkodiler na dzielni. Na większe kółka musi jeszcze zapracować.
TytanowyRosomak napisał/a:
Przecież widać kurwa że na gąsienicach popierdala
to nie gąsienica tylko stoniga
Co tonkurwa było. Ale dobrze się skonczyło !
Na co komu takie chujowe koła?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów