📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adventure Time, polecam wszystkie sezony, fakt nie do końca dla dzieci, ale ja się bawiłem momentami wybornie
Rośnie nam nowe pokolenie strony sadistic. Niesamowite jak wiele w bajkach jak i w naszej mentalności zmieniło się przez te 20-40 lat, jeszcze niedawno śmiano się z poślizgnięcia na bananie a teraz dzieci śmieją się z wyzwisk, czyiś chorób itp. Większość z nich to i tak pozerzy ale jednak, czym skorupka za młodu nasiąknie. Wkraczamy w nową erę.
Popatrzmy na siebie, jechaliśmy na wyśmienitym Kreciku itp, a i tak, przynajmniej w moim wypadku, nie udało się wyrosnąć na w miarę normalnego. Gdzieś pojawił się błąd, nie wiem, może to wąchanie kleju czy międzynarodowy spisek Pokemonów.
A 'Adventure Time' oglądam czasami.
A 'Adventure Time' oglądam czasami.
Gonzoitano napisał/a:
Gdzieś pojawił się błąd, nie wiem, może to wąchanie kleju czy międzynarodowy spisek Pokemonów.
A tam pierdzielisz, że błąd. Świat się i tak musiał podzielić na ofiary losu co lądują na hardzie i tych co się jarają czyimś nieszczęściem. Donatien Alphonse François de Sade to prekursor dzisiejszej frajdy. Aż mu kiedyś pomnik pierdolnę w ogródku
Oglądałem to bez dźwięku, w ostatnich sekundach wydawało mi się, że ten lisopodobny stwór mówi "What a fuck is that?!"
Adventure Time jeszcze nie jest najdziwniejszą bajką. Obejrzyjcie sobie anime pod tytułem Bobobo-bo Bo-bobo.
Już sam tytuł jest popierdolony, a głównym bohaterem jest mięśniak w blond-afro walczący z wrogami za pomocą włosów z nosa. Towarzyszy mu małe słoneczko i niebieski, żelkowy ludzik.
PS: Nie, nie wiem jakie prochy biorą twórcy takich kreskówek. Nie znam dilera
Już sam tytuł jest popierdolony, a głównym bohaterem jest mięśniak w blond-afro walczący z wrogami za pomocą włosów z nosa. Towarzyszy mu małe słoneczko i niebieski, żelkowy ludzik.
PS: Nie, nie wiem jakie prochy biorą twórcy takich kreskówek. Nie znam dilera
Prawdziwa kobieta... yyy sorry, krowa sadistica. To jest jawna dyskryminacja- kobiety z jajami lądują na hardzie a krowy normalnie na głównej, normalnie ŻENUŁA! Za co ci moderatorzy piniędze biorą?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów