📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chemicznawojna napisał/a:
Obrzydliwy gówniak. Nie wiem po co go trzymają.
Obrzydliwa to jest twoja matka że cię wypluła z piczy i takie pierdoły tu piszesz
Dziewczynka jak dziewczynka, na pewno nie brzydka ale tatusia poczucie humoru jak bohaterów z filmu Arizona z 1997. Nietety to pokolenie za pokoleniem płodzi takie niedoroby społeczne. Smutne.
Co to za pierdolone gówno? Jest ktoś tu na tyle upośledzony, żeby go to bawiło? Przecież to gówno może bawić tylko upośledzone ameby z IQ <90.
Beka_XD napisał/a:
Typowe PISowskie pińcetplus. Przyszłość polskiego narodu...
Brzydzę się jak ktoś wspomina o polityce na tym zacnym portalu... idź ze swoim wysrywem na jakieś polityczne strony i tam sobie narzekaj
Dobra no. Dziecko jak dziecko, na swoj sposob urocze. Ale nie spodziewaj sie lepszych komentarzy jak wklejasz swoje 500+ w takie strony. Musisz byc gotow na hejt, szczegolnie za niestylowe wychowanie. A to tak mi sie skojazylo :
Kopernik2080 napisał/a:
Brzydzę się jak ktoś wspomina o polityce na tym zacnym portalu... idź ze swoim wysrywem na jakieś polityczne strony i tam sobie narzekaj
to takie polityczne przegrywy. pewnie jak się rucha ze swoja lubą to też myśli o polityce ! on ma tylko jedno w głowie polityka. Tacy są naj gorsi !
guwniak napisał/a:
Co to za pierdolone gówno? Jest ktoś tu na tyle upośledzony, żeby go to bawiło? Przecież to gówno może bawić tylko upośledzone ameby z IQ <90
Czyli wyższe niż masz Ty, NICK prawdę Nam powie...
-------
czerstwy_odbytek napisał/a:
... nie spodziewaj sie lepszych komentarzy jak wklejasz swoje 500+ w takie strony. Musisz byc gotow na hejt, szczegolnie za niestylowe wychowanie.
Żeby dawać do neta filmik z obojętnie kim ze swojej rodziny to bym musiał mieć nick: "czerstwy_odbytek"... Niestety ja to nie Ty...
To dziecko wyrośnie na ładna dziewczynę. Na bank ładniejsza od 99 procent tu piszących brzydkich a co najlepsze niedojebow umysłowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów