📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
25 lat więzienia, miesięczne utrzymanie więźnia kosztuje 2,500 zł a więc:
12 miechów razy 2.500zł = 30.000zł x 25 lat =750.000zł
A nie lepiej takich ludzi sprzedać na targu ludzi w krajach arabskich i jeszcze na nich zarabiać? To moja propozycja ale tylko dlatego, że nie jestem zwolennikiem kary śmierci.
Ja już nie mówię, że każdego więźnia ale tych co mają dożywocie przynajmniej by była kasa na utrzymanie tych co mają wyjść po jakimś czasie.
12 miechów razy 2.500zł = 30.000zł x 25 lat =750.000zł
A nie lepiej takich ludzi sprzedać na targu ludzi w krajach arabskich i jeszcze na nich zarabiać? To moja propozycja ale tylko dlatego, że nie jestem zwolennikiem kary śmierci.
Ja już nie mówię, że każdego więźnia ale tych co mają dożywocie przynajmniej by była kasa na utrzymanie tych co mają wyjść po jakimś czasie.
z tym koniem i stanikiem to niewierze to naprawde było?
To tak jak nazywać obecnego premiera chujem
Wszyscy powinni wiedzieć, że ona się nazywa Katarzyna W.
Zajebisty wierszyk, a i morał przedni.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
capoeiramen napisał/a:
Mama Madzi, mama Madzi...
Wszyscy powinni wiedzieć, że ona się nazywa Katarzyna W.
no czyli wszystko jest poprawnie
A chuj mnie obchodzi ta kurwa?
Bajka może i z morałem, ale... Ciężki temat. Jedynie co bym zrobił to zamienił kare więzienia na psychiczne miażdzenie głowy, bo więzienie to dzicz do której każdy jest w stanie się przystosować i żyć normalnie kwestia przyzwyczajenia i nie pisze tego od tak sobie tylko z doświadczenia, nie swojego ale bliskiej mi osoby a w zasadzie osób które również to potwierdzą... A jeżeli nic by nie poskutkowało to nie widze nic innego jak kara śmierci. Bez litości mógłbym wymierzyć sprawiedliwość. W sumie i tak gówno dadzą te wszystkie wypowiedzi jak i komentarze włącznie z moim, bo co się stało się nie odstanie, ale jestem za że ludzie cały czas o tym mówią i nagłaśniają bo dla mnie uśmiercenie drugiej osoby nie jest zachowaniem normalnym, troche przeraża ale nic się nie zrobi, takie czasy Smutne ale prawdziwe.
P.S Tak ulżyło mi
P.S Tak ulżyło mi
wytrzymałem minutę - chujnia jak chuj.
wow, brawo trochę pracy to kosztowało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów