📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Osobiście mam uraz do tego, iż wszystkie wymienione baje miały sens, ale ta pierwsza o brygadzie rr za chuja, nie dzierżyłem tego majac 7 lat nie dzierże teraz, miałem zawsze ochote te jebane wiewiórki oblać benzyną podpalić a potem rozstrzelać a ich prochy wrzucić do oczyszczalni ścieków
wszystkie super, piwo za denvera, zapomniałem o to fajnej bajce. Kurde jaki ja już stary jestem...
Cytat:
o matko zauważyliście ze nie dałem Ł w słowie LESKA ale już "W" w tytule nikt nie zauważył... pewnie dlatego ze go niema
Tak, najbardziej przeszkadza nam, że nie ma Ł
Tytułowa piosenka z Gumisów śpiewana przez Andrzeja Zauchę. Nawet Freedie Mercury nie zaśpiewał by tego lepiej Niemniej, dzieciństwo powraca
Łezka w oku piękne małe czasy
Galeria sław tego tematu, dobra wymiana zdań i ostateczny wniosek autora:
Czy jest tu ktokolwiek kto zna sie na ortografii?
DeDeKR napisał/a:
az sie leska w oku kreci
olbi13 napisał/a:
leska? a co to jest leska?
olbi13 napisał/a:
olbi ty kurwa smiesz tu komos wytykac brak interpunkcji ??
DeDeKR napisał/a:
o matko zauważyliście ze nie dałem Ł w słowie LESKA
Czy jest tu ktokolwiek kto zna sie na ortografii?
kurde ja kiedyś lubiłem oglądać taką bajke o świecie w jakiejś cyberprzestrzeni był tam taki koleś w niebieskich włosach i chyba latał na desce i na ręku nosił coś zegarko-podobnego co nazywał "pik" o ile sie nie myle i to coś spawnowało mu wszystko co chciał ale ni cholery nie pamiętam jak ta bajka sie nazywała
parę bajek jeszcze by się przydało przytoczyć z tego okresu, ale jak się na nich wyrastało i kształciły naszą psychiką to nie ważne ile ma się lat, zawsze je z chęcią jeszcze raz obejrzy
Łebski Harry, Młodzi Tytani, zwierzęta z zielonego lasu, Ed Edd Eddy, Jam Łasica, Chojrak, Beyblade, Dragon Ball, Faceci w Czerni(serial animowany) - jakoś zawsze wolałem tego typu bajki niż kubusie puchatki i bolki i lolki (może ze względu na przezajebiste intro, gadające zwierzęta, dobrą akcje ). Jedynie z klasyki zawsze oglądałem Koziołka Matołka i Reksia
Meh, wciąż oglądam mimo 20stu lat
No nie mówcie że tego nie pamiętacie :
Meh, wciąż oglądam mimo 20stu lat
No nie mówcie że tego nie pamiętacie :
teraz trochę Polonii 1
Yattaman
Tsubasa
Daimos
Zorro (lol, pamiętam w zerówce, na balu przebierańców wszystkie chłopaki poprzebierali sie za Zorro i bylo jak atak klonów )
Yattaman
Tsubasa
Daimos
Zorro (lol, pamiętam w zerówce, na balu przebierańców wszystkie chłopaki poprzebierali sie za Zorro i bylo jak atak klonów )
W sumie dla mnie itak najlepsze bajki to był Generał Daimos i Rycerze Zodiaku no i potem Dragonball
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów