📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DeDeKR napisał/a:
az sie leska w oku kreci ze juz nie ma takich bajek w TV tylko 3D syf
W wieku 34 lat chcesz oglądać bajki ?
@resider ja mam 33 i z przyjemnością oglądam disnejowskie bajki są kozackie z pozytywnym przekazem i morałem z chęcią bym oglądną wszystkie odcinki serialu partnerzy erni elektryczny rycerz masakra poprostu
olbi ty kurwa smiesz tu komos wytykac brak interpunkcji ?? przelecialem wszystkie twoje posty i jebany hipokryto nie jestes lepszy ;p
ja tam sie wychowywałem ta takich bajkach:
Kiedyś lubiłem z córką oglądać to:
Niestety córka wyrosła. Gdzie ja popełniłem błąd?
norbi7631 napisał/a:
ja tam sie wychowywałem ta takich bajkach:
jak pamiętam,zawsze fapowalem na tej lasce z trójki drombo jak jej ubrania spalały się podczas ostatecznego ..końcowego wybuchu hehe
jacekmatys napisał/a:
jak pamiętam,zawsze fapowalem na tej lasce z trójki drombo jak jej ubrania spalały się podczas ostatecznego ..końcowego wybuchu hehe
haha kurwa mac myslalem ze sam jestem a tu prosze
norbi7631 napisał/a:
Nie rozbudowałeś piwnicy.
Dzisiaj oglądałem w TV "Był sobie człowiek". Nie dość że dużo informacji historycznych, to jeszcze wszystko przedstawione z humorem. Teraz karmią dzieciaki jakimś kurwa "Maką-Paką" - nie wiem nawet jak to się pisze. Czy innym chujostwem. Potem nie ma się co dziwić, że mamy coraz większą liczbę zjebanych dzieciaków.
Postawiłem piwo z ogromną przyjemnością. Taki mały wehikuł czasu, dzięki
Leska w oku xD chyba laska w ręce
jacekmatys napisał/a:
A do tej fapowałeś, bo ja tak.
o matko zauważyliście ze nie dałem Ł w słowie LESKA ale już "W" w tytule nikt nie zauważył... pewnie dlatego ze go niema
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów