📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tvp1 godzina 19.00 i każdy czekał na bajki Disneya, stare dobre czasy! dzięki za ich przypomnienie! Piwo!
Już widzę jak będę musiał wychowywać dziecko bez kreskówek.Mam 9 kanałów typowo bajkowych, z czego 2 puszczają bajki zamiast seriali dla niedojebanej młodzieży, które jak kiepskie komedie mają taśmowy śmiech.
Teraz albo lecą zjebane seriale(patrz Nickleodeon,Disney,Dixney XD) albo bajki bez sensu(patrz kanały dla dzieci[upośledzonych?]).
Dojdzie co do czego że dzieci będzie trzeba chować na serialach typowo pojebanych(patrz Na Wspólnej,Moda Na Sukces itp.)
Teraz albo lecą zjebane seriale(patrz Nickleodeon,Disney,Dixney XD) albo bajki bez sensu(patrz kanały dla dzieci[upośledzonych?]).
Dojdzie co do czego że dzieci będzie trzeba chować na serialach typowo pojebanych(patrz Na Wspólnej,Moda Na Sukces itp.)
Uuuu. W większości amerykański syf i polskie, które są zbyt infantylne nawet dla pięciolatka. Gdzie Dragon Ball? Gdzie Slayers? Gdzie Kapitan Hawk? Gdzie Yattaman? Gdzie Generał Daimos? Gdzie Królestwo Kalendarza? Gdzie Tygrysia Maska? I tak można by jeszcze długo...
up większość co wymieniłeś już tu jest.Nie oglądałeś widzę ze zrozumieniem
Najbardziej można żałować "Kaczych opowieści" z oryginalnym dubbingiem z lat 1990-1991, które poszły z dymem w pożarze archiwum TVP pod koniec lat 90. To co teraz odtworzyli to już nie to samo. Ale dalej mam 5 kaset VHS z "Daimosem" z pierwszym logo "Polonii 1" z kompletem odcinków po za ostatnim, który był tak mityczny i niespotykany na wielu powtórkach, że udało mi się go obejrzeć dopiero w wieku szeroko pojętej dorosłości.
Może nie do końca kreskówka, ale kto oglądał w latach 90 (wstawiane też tutaj) bajki z ośrodków telewizji regionalnej nie powinien zapomnieć i o tym bo też było w bloku.
Szerzej znane jako "Witajcie Nowi"
Może nie do końca kreskówka, ale kto oglądał w latach 90 (wstawiane też tutaj) bajki z ośrodków telewizji regionalnej nie powinien zapomnieć i o tym bo też było w bloku.
Szerzej znane jako "Witajcie Nowi"
Była taka bajka z której kojarzę tylko tyle, że jak się zaczynała to były jakieś pingwiny, pioruny i balony, kojarzy ktoś to ? Jaki ta bajka ma tytuł ?
Ale kurwa sadystyczne.. coraz większa liczba osób, nie zna jeszcze motywu przewodniego tego portalu...
cocaine.animals napisał/a:
Była taka bajka z której kojarzę tylko tyle, że jak się zaczynała to były jakieś pingwiny, pioruny i balony, kojarzy ktoś to ? Jaki ta bajka ma tytuł ?
Może chodzi Ci o "Wyspę niedźwiedzi"? Intro jest na poprzedniej stronie z takim zamaskowanym miśkiem polarnym.
BTW Ciekawe kto pamięta
to:
W Polsce seria leciała tylko raz w 92 roku. Pamiętam przez mgłę. Tytuł udało mi się znaleźć po nagranym "programie dnia" z tamtego kresu, który ktoś wrzucił kiedyś na YT
Firlex napisał/a:
Ale kurwa sadystyczne.. coraz większa liczba osób, nie zna jeszcze motywu przewodniego tego portalu...
Więcej dystansu ale mówisz i masz
miałam ostatnio taką zagwozdkę- pierwsza bajka, super, wpadająca w ucho piosenka, ale- zastanawiałam się o co chodzi, że te dwie wiewiórki nazywają się jak męscy striptizerzy...
Wczesne lata polsatu, bajka raczej skośnooka, trwała wojna między ludźmi i robotami - z tą przewagą, że ludzie mieli mityczną broń pod postacią jakby to opisać - rewolwerów na przewodzie podłączonym do jakiegoś chujstwa - celny strzał w robota powodował jego dosłowne wyparowanie - ktoś zna tytuł ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów