Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I krwi że świni.
gnojówka też by dała radę, mogliby rolników do pomocy zaprosić mają w tym doświadczenie
pedofil koledzy to był pedofil.
Jak już na temacie pedofili jesteśmy to mamy wyżej ustawione i gloryfikowanie persony. Dziwisz lubial młode jajeczka a Jan Paweł II o tym wiedział. Wnioski nasuwają się same….
Jak już na temacie pedofili jesteśmy to mamy wyżej ustawione i gloryfikowanie persony. Dziwisz lubial młode jajeczka a Jan Paweł II o tym wiedział. Wnioski nasuwają się same….
Mylisz się, pogadaj z chłopakami co pracowali w wywiadzie po 90 roku ,co wiedział papież, co dochodziło do niego ...
Krew że świni, i po problemie
W nocy wilki wpadną i nagle uchodźcy znikną
Kurwa ale to by było sadystyczne
.. i piękne
Mylisz się, pogadaj z chłopakami co pracowali w wywiadzie po 90 roku ,co wiedział papież, co dochodziło do niego ...
Wolał bym to od papieża usłyszeć, ale teraz będzie ciężko
Połączenie tych armatek wodnych z szambiarką dawołaby jeszcze lepszy efekt.
lepsze połączenie byłoby z wnętrznościami świń
Te działka nie są przystosowane tylko do wody. Mogą używać specjalnego gazu pieprzowego albo substancji barwiącej. Tutaj pewnie idzie to pierwsze.
Kurde nie miałem o tym pojęcia że można gazem z tego pakować. Dzięki za oświecenie kolego.
Nie no, po co im jeszcze perfumy i zapach ojczyzny rozpylać.
ty wysrywie trolu białoruski
Szczególnie gdyby w szambiarce były produkty pozostawione przez cholowane u nas prosiaki
ty wysrywie trolu białoruski
Ooooo widzę ze kogoś uczucia uraziłem. Nie nawidzę czerwonych i mam awersje do wschodniej części kraju. Tak że zlizuj faktu bo sie posrasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów