📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Połączenie tych armatek wodnych z szambiarką dawołaby jeszcze lepszy efekt.
mesjans napisał/a:
Połączenie tych armatek wodnych z szambiarką dawołaby jeszcze lepszy efekt.
I krwi że świni.
Durczok nie żyje
Halman napisał/a:
Rurek na pogrzebie coś z przyjemnością upierdoli...
Postawi mu pomnik marmurowy stół upierdolony
Szkoda chłopa
Ta woda coś brudna oni tam szambem w nich jebią czy jak ? Nie to żebym miał coś przeciwko.
baronturbina napisał/a:
Jebac Durczoja. Stary pijak i mobber.
I narkoman, kłamca ale jaki kurwa stary? W moim wieku
ifheowna napisał/a:
Ta woda coś brudna oni tam szambem w nich jebią czy jak ? Nie to żebym miał coś przeciwko.
Te działka nie są przystosowane tylko do wody. Mogą używać specjalnego gazu pieprzowego albo substancji barwiącej. Tutaj pewnie idzie to pierwsze.
Krew że świni, i po problemie
W nocy wilki wpadną i nagle uchodźcy znikną
Kurwa ale to by było sadystyczne
W nocy wilki wpadną i nagle uchodźcy znikną
Kurwa ale to by było sadystyczne
korowiow777 napisał/a:
I narkoman, kłamca ale jaki kurwa stary? W moim wieku
pedofil koledzy to był pedofil.
kdobran napisał/a:
Te działka nie są przystosowane tylko do wody. Mogą używać specjalnego gazu pieprzowego albo substancji barwiącej. Tutaj pewnie idzie to pierwsze.
woda, przynajmniej obecnie;) po co mieliby marnować inne, zapewne droższe środki i jeszcze ryzykować, że media na świecie się już totalnie zesrają zdjęciami zapłakanych kobiet i dzieci. i kotków z Aleppo czy tam skądś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów