przedstawiam wam gościa który przesadził z konopiom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wspaniały głosik zza kamerki, kojarzy mi się z takim małym, wkurwiającym cwaniaczkiem.
Reklamówkę z klejem ma
skas kurwa znam glos osoby nagrywajacej:/
akcja jak przy mieszaniu bigosu...
Wstrzykujo se te marihunanen cpuny na odwyk albo lepij pod sciane i rozstrzelac !
A kolega co nagrywa to z policji, że takie pytania zadaję?
Nie ma piwa za buraczarnie i nagrywanie nagrzanych ludzi, gardzę skurwysyństwem.
on ma worek. Chyba to jednak klej bo tak się to robi i takie są objawy
A później takie typy trzeźwieją i marudzą w necie, że w Polsce żyć się nie da, że pracy nie ma, a zasiłek za mały.
Czemu nie nagrywać takiego zachowania? Nagrać, pokazać, niech sie ludzie ucza ze jak pic czy palić to z umiarem. Wszystko jest dla ludzi, ale przykro sie robi widzac mlodego chlopaka w takim stanie. Dla przykładu powinno sie wrzucac wiecej takich filmików, moze ktos bedzie miał to szczescie i sie nauczy na cudzych bledach. Nie mowie tu oczywiscie o nagrywaniu w domowym zaciszu gdzie komus sie przytrafiło zabic gwozdzia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów