📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
czy wy też czekaliście na lekką niezdarnośc pilota ? i pooglądanie sobie kolesia w plasterkach?
ten pilot zasługuje nie na piwo, nie na cysterne, tylko cały jebany magazyn piwa
to jest całość jakiegoś filmu dokumentalnego? Jeśli ma ktoś info, to bym poprosił
No takich cudów to ja jeszcze nie widziałem.
Kręcenie helikopterem za nos, kozak fhui.
myślałem, że mu łeb ujebie a tu chuj, nic. nie ma piwa
Na otoczonym z kazdej strony trybunami stadionie, takie cos jest mozliwe.Pilotowanie smiglowca zaczyna sie jak napierdala wiatr.
Z większą łatwością manewruje się śmigłowcem nisko nad ziemią, gdyż siła wypierająca jest większa bo odbija się od ziemi jeszcze troszkę, tak mi się wydaje, a zauważyłem to jak bawiłem się brata ciotecznego prezentem takim małym helikopterkiem na akumulator.
slawekfmx napisał/a:
jueseje jebane szoł sobie kurwa robią
Średnio inteligenta małpa by to lepiej zhejotwała.
@Je3anyPrzystojny, przy ziemi jest trudniej, bo odbijający się podmuch powietrza od ziemi jest bardzo turbulentny. Przynajmniej tak było napisane w instrukcji do takiego małego helikopterka dlatego amatorzy powinni się szybko wzbijać w powietrze i tam stabilizować lot.
Pilot z filmu ma wyjątkowe umiejętności.
Pilot z filmu ma wyjątkowe umiejętności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów