Matce parkiet wypucował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Matce parkiet wypucował
Co to za pedalstwo... Fantastico wroc!
' Twój stary kręci się jak bęben w pralce
Dolandinho napisał/a:
Ale jesteście pojebani wszyscy, którzy wyzywacie go od pedałów... Normalnie chłopiec trenuje jazdę figurową na lodzie, i tyle... Serio nigdy nie słyszeliście o czymś takim?
Poza tym bardzo ładny dzieciak z niego
Normalni chłopcy to piją piwko pod żabką a nie wywijają potrójne tulupy
może i pedalskie ale skurwensyn dobry jest
silwerbalk napisał/a:
Jako ojciec miałbym pare pytań do synka. Po czym skoczył po fajki i nie wrócił już więcej. Bo gdzieś coś nieodwracalnie spierdoliłem
Jakby to powiedzieć... To nie strona ma tu problemy. Musisz poważnie porozmawiać z rodzicami i szkolnym psychiatrą.
Dziewczynko masz 20 lat co ty wiesz o życiu?
Jeszcze pewnie spermy w japie nie miałaś?
Dziewczynko masz 20 lat co ty wiesz o życiu?
Jeszcze pewnie spermy w japie nie miałaś?
Za to ty jesteś taki doświadczony, że już miałeś? Czy doświadczyło i dotknęło cię tak życie pełne picia harnasiów i srania po pijaku pod siebie?
Co jakieś kompleksy masz, że co post dopierdalasz się do kogoś o wiek, może oprócz tego, że jesteś starszy nie masz nic czym mógłbyś zaimponować?
dobry jest !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów