📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
adriano2747 napisał/a:
dlatego ludzie 65+ powinni co rok przechodzić testy motoryczne czy nadają się do prowadzenia samochodu a nie potem taki jedzie nie widzi albo się wlecze 30km/h i trzeba go wyprzedzać co stważa niebezpieczne sytuacje
A tu mamy przykład testów na userów Sadistica. "Stważa" to możliwość wykluczenia analfabetów. Sam nie umiem ortografii, ale przynajmniej mam słownik w przeglądarce.
Czy ktokolwiek z was debile dokładnie obejrzał ten filmik?
Dziadek odbił w lewo ponieważ przed niego wjebał się jakiś debil w srebrnym sedanie, więc dziadek uciekała przed stłuczką i tylko dlatego zajechał kolesiowi drogę.
Dziadek odbił w lewo ponieważ przed niego wjebał się jakiś debil w srebrnym sedanie, więc dziadek uciekała przed stłuczką i tylko dlatego zajechał kolesiowi drogę.
Szwancolot napisał/a:
A tu mamy przykład testów na userów Sadistica. "Stważa" to możliwość wykluczenia analfabetów. Sam nie umiem ortografii, ale przynajmniej mam słownik w przeglądarce.
Przepraszam bardzo śpieszyło mi się i nie zauważyłem błędu. Sorki
Przeciez "dziadek" tez uciekał przed baranem w srebrnym aucie!!! Powinni razem isc i mu wj*bać
Mr.Gregory dziadek nie patrzy na drogę jak trzeba z daleka powinien widzieć że srebrny będzie włączał się do ruchu i mógł wcześniej spokojnie zjechać na lewy pas aby mu to umożliwić jakby nie był pieprzonym czapkowcem to by ogarniał co się dzieje w okół niego, srebrny co prawda też odjebał manianę bo powinien wdepnąć gaz do oporu co by dziadek nie musiał na bok spieprzać. Piwko dla Ciebie za spostrzegawczość
Dobrze, że skończyło się, tak jak się skończyło.
Absolutnie wina dziadka to nie była. Ten co zawinił, to spierdolił.
Absolutnie wina dziadka to nie była. Ten co zawinił, to spierdolił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów