📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dlatego ludzie 65+ powinni co rok przechodzić testy motoryczne czy nadają się do prowadzenia samochodu a nie potem taki jedzie nie widzi albo się wlecze 30km/h i trzeba go wyprzedzać co stważa niebezpieczne sytuacje
A tak Stig wita się z tatą.
Szacun i piwo dla kierowcy, że ogarnął sytuacje bez szkody:D
Na pewno wrócił do auta, wyłączył kamerkę i poszedł wpierdolić dziadowi (babce przy okazji pewnie też się dostało).
Zchował się jak pedał ja bym wyjebł staremu dziadowi plombe i opluł chuja.
Pewnie nie widział jeszcze wkurwionego niemca na drodze
Proponuję osobom powyżej, aby obejrzały ten film jeszcze raz i się kurwa zastanowiły czy to tylko wina tego dziadka. Ja rozumiem, że mógł się zatrzymać wcześniej, a nie dojeżdżać do samej maski, ale jednak facet który mu drogę "zajechał" też mógłby się zastanowić co odpierdala.
wiara w ludzi częściowo odzyskana
o kurwa, cywilizacja
straatveger napisał/a:
Zchował się jak pedał ja bym wyjebł staremu dziadowi plombe i opluł chuja.
huja byś zrobił kasztanie !
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów