📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Blitzer napisał/a:
I tak exact ma lepsze skupienie.
A to już zależy jaki rodzaj exacta i w jakim sprzęcie używasz, śrut dobierasz do rodzaju broni.
Dokładnie pomidor najlepszy
wiecie jaki jest odrzut z ,,snajperki na śrut" pytam z ciekawości.
Szkoda że nie mam wiatrówki. Takie naboje były by świetne na co poniektórych idiotów drących ryje pod oknem o 6 rano.
No i na bezpańskie dzieci również, co by wychować je trochę za rodziców.
No i na bezpańskie dzieci również, co by wychować je trochę za rodziców.
Jednym z lepszych w tej cenie i celnych na dystansie 40-50 m jest crossman pointed,dobrze lata z hatsana 125
@up no to faktycznie kolego pro masz wiatrówkę...
@michji
Zostaw wiatrówkowiczów w spokoju, kup sobie nóż bądź bejsbola, oszczędzisz nam kłopotów i sobie. No i to nie są naboje tylko śrut - znacząca różnica, prawda ?
@rockface123
W sprężynie - lekki, ledwo wyczuwalny (oczywiście zależy czy kupiłeś chiński szajs z bazaru, wtedy mocno wyczuwalny kop), natomiast w pompkach bądź na naboje CO2 odrzut praktycznie nie występuję.
Zostaw wiatrówkowiczów w spokoju, kup sobie nóż bądź bejsbola, oszczędzisz nam kłopotów i sobie. No i to nie są naboje tylko śrut - znacząca różnica, prawda ?
@rockface123
W sprężynie - lekki, ledwo wyczuwalny (oczywiście zależy czy kupiłeś chiński szajs z bazaru, wtedy mocno wyczuwalny kop), natomiast w pompkach bądź na naboje CO2 odrzut praktycznie nie występuję.
rockface123 napisał/a:
wiecie jaki jest odrzut z ,,snajperki na śrut" pytam z ciekawości.
Co masz na myśli? , jeżeli chodzi o prędkość początkową to według prawa możesz mieć do 17J u mnie w BSA R10 + Leapers Accushot 8-32x56 SWAT jest 240 m/s. Mogę ją podkręcić do 36J , ale wówczas musiał bym ją zarejestrować na policji.
po co oglądam reklamy śrutu?...
B4rt napisał/a:
@michji
A czy ja napisałem że chcę ich zabijać ?
rockface123 napisał/a:
teoretycznie powinien być trójetapowy, a w praktyce wiatrówki w porównaniu do broni palnej nie mają odrzutuwiecie jaki jest odrzut z ,,snajperki na śrut" pytam z ciekawości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów