📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od 6.15 jest najlepsze I tylko w tym momencie mnie ten film rozśmieszył
"Orki... to takie pandy, tylko, że w wodzie i mają płeeeetwyy..."
Jeżeli stworzenie YouTube'a miało w ogóle jakikolwiek sens, to materiały Darwina właśnie nimi są. To się będzie trzymać powierzchni i nie utonie, a nie jakieś gówno-pleje i darcie mordy przed monitorem. Kontener zimnych browarów dla całej grupy! Tak trzymać
premos13 napisał/a:
fajnie, nigdy bym tak nie spojrzał na to. Mięli łeb
Słuchaj, jeśli to miałoby być fajne, to musi być tak bracie:
całkowicie bracie zaskakujące, finezyjne, rzutkie, zdawkowe i najważniejsza sprawa: żeby to nie było miałkie. Wtedy będzie fajne, ale żeby coś takiego wymyślić, trzeba mieć łeb. Masz coś takiego Sławek?
G.F. Darwin Cały kanał maja dobry
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jedne filmiki mają śmieszniejsze inne mniej, ale zawsze mają ciekawy i przede wszystkim oryginalny pomysł, a nie wardęgują.
Gra aktorska w każdym ich filmiku jest tysiąc razy lepsza niż to polskie gówno, które leci na okrągło w TV... Klany, M jak miłość, Trudne Sprawy... kurwa, rzygać się chce.
Jedne filmiki mają śmieszniejsze inne mniej, ale zawsze mają ciekawy i przede wszystkim oryginalny pomysł, a nie wardęgują.
Gra aktorska w każdym ich filmiku jest tysiąc razy lepsza niż to polskie gówno, które leci na okrągło w TV... Klany, M jak miłość, Trudne Sprawy... kurwa, rzygać się chce.
Ładny obraz, plastyczny. Nieźle, filmowo prowadzone kadry. Ładnie zgrany dźwięk. Ale gdybym znalazł się na tym w kinie, nie odróżniłbym tego od narracji sztuki filmowej wątpliwej jakości pt. "Śluby Panieńskie" (2010). Kto oglądał tę hekatombę polskiego kina to ogarnie o czym mówię. Więc za sukces mogę uznać, iż produkcja z yutuba podobna jest do produkcji pełnometrażowej, jednak zważywszy na niezależną krzywą gównianą nie zachwyca, aczkolwiek ma potencjał i zaplecze. Jednym kuźwa słowem, jak jebną coś śmiesznego w tej jakości to będzie hit.
wsadzałbym tym laskom
Życie to zupa, a ja mam widelec
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Nieźle wyrośnięta ta trzynastolatka.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów