18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
cinoslav 2013-02-11, 22:51 8
Lepiej grać z dziewczynami niż być pierdolniętym czarnuchem.

Medium- Obiekt Pożądania
Zgłoś
IjonTichy 2013-02-11, 22:51 24
Skoro jest czarny, to każdy może go kupić.

In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/
Make us stronger in our danger/

Wishbone Ash dziffko!
Zgłoś
Czerstwy 2013-02-11, 22:57 114
Ja pierdole kurwa mać, rzygam już tymi waszymi gównianymi klubikami. Ahh Messi. Nie kurwa, bo Ronaldo. Nie bo Barca. Nie, Real. Znawcy zasrani, kibice pierdoleni, co ani piłki kopnąć nie potrafią, ani na żadnym meczu nie byli. Gimnazjalne szczyle.
Zgłoś
cinoslav 2013-02-11, 23:13 2
Czerstwy napisał/a:

Ja pierdole kurwa mać, rzygam już tymi waszymi gównianymi klubikami. Ahh Messi. Nie kurwa, bo Ronaldo. Nie bo Barca. Nie, Real. Znawcy zasrani, kibice pierdoleni, co ani piłki kopnąć nie potrafią, ani na żadnym meczu nie byli. Gimnazjalne szczyle

Nie oceniaj wszystkich swoją miarą panie dorosły.

Medium- Obiekt Pożądania
Zgłoś
Czerstwy 2013-02-11, 23:16 6
No przepraszam Cie cinoslav, ale nerwy rozrywaja od tego. Wszędzie nawet nie tyle co 'piłka nożna' co te zasrane klubiki i nie prawdziwi kibice tylko bezmózgi kibole i zapatrzone w mode dzieciaki.
I nie mierze 'swoją miarą'.
Zgłoś
b................� 2013-02-12, 14:04 2
Też mnie to śmieszy. Spotkałem się z kumplami, których nie widziałem od czasów liceum, zamieniliśmy może 4 zdania i rozmowa zeszła na temat tego, jaki piłkarz do jakiego klubu przeszedł ostatnio. Ja pierdolę.

Może to moje mylne spostrzeżenia ale brak jest pewnego ogniwa w łańcuchu:

1. Osoby nie zainteresowane piłką nożną -> 2. Osoby neutralne lub sporadycznie oglądający piłkę nożną -> 3. ............... 4. Fanatycy śledzący ze śliną na gębie wszystkie transfery, nie potrafiący zmienić tematu rozmowy, która raz zeszła na piłkę nożną, publikujący na FB opisy w stylu "visca el barca", "Tomasz Jodłowiec w Realu?!1!!!111!oneoneoene!11"
Zgłoś
odbytpsa 2013-02-12, 15:22 1
Wypowiedź z lipca. Ładne "kilka tygodni temu".
Zgłoś
Raar 2013-02-12, 23:29
Ch*j wam w dupe.
Zgłoś
taxus25 2013-02-12, 23:31
i ktwica w plecy
Zgłoś
Allocer 2013-02-12, 23:37
Co Madryt? Boli.
Zgłoś
oGOALoneYaYo 2013-02-12, 23:39
A ja myślę że powinno się zmienić system przedostawania się tematów na główną. Niech próg piw zostanie, ale w taki przypadkach jak ten, to ktoś powinien to wyjebać.
Zgłoś
semint 2013-02-13, 0:05 1
Cytat:

Może i Messi ma cztery Złote Piłki, ale ja nie muszę wskakiwać na stołek, żeby kupić batonika w automacie ze słodyczami

Zlatan.
Zgłoś
Mlodymm 2013-02-13, 0:06 1
[b]Czerstwy[\b], jeśli chodzi o te klubiki to się zgadzam, ale Twój argument odnośnie tego, że ktoś kto jest fanem piłki i np. nie gra w nią jakoś super, to nie powód do wyzywania. Wyzywasz tak też każdego, kto jest fanem muzyki, a np. nie umie na niczym grać? Każdego fana motoryzacji, a np. nie ma prawa jazdy lub nie złożyłby sam samochodu? Podejrzewam, że nie. Dla jasności, sam nie jestem wielkim fanem piłki, ale takie wyzywanie nie jest ok.
Zgłoś
ffsapher 2013-02-13, 0:18 2
też pierdole te podniety piłką, dla mnie to jest bardziej zjebane niż disco polo, tak, w podstawówce wybierali mnie jako ostatniego do druzyny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów