18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Bałtroczyk o Jasiu
Fakerę • 2012-05-30, 9:58
Jak zawsze w formie

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
mateelv 2012-05-30, 21:54
Bałtorczyk i cała banda podobnych nudziarzy to dno.
Abelard! <3
Zgłoś
korzonek 2012-05-30, 23:23
@up sam jesteś dno. Każdy z komików ma swój styl. Jednym odpowiada elokwentna nudna w chuj gadka Poniedzielskiego a innym bezsensowne i głupie pierdolenie łowców .b Wydaje mi się, że oryginalność to jedna z cech kabareciarzy -.-

Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Zgłoś
S4jm0n 2012-05-31, 2:15
Zabawne, że parę miesięcy temu ten sam żart zapodał Wojewódzki na start nowego sezonu swojego programu - w pierwszym odcinku z Żewłakowem i Rutkowskim. Ja pizgałem. Z Bałtroczyka już nie...
Zgłoś
mateelv 2012-05-31, 11:29
korzonek napisał/a:

@up sam jesteś dno. Każdy z komików ma swój styl. Jednym odpowiada elokwentna nudna w chuj gadka Poniedzielskiego a innym bezsensowne i głupie pierdolenie łowców .b Wydaje mi się, że oryginalność to jedna z cech kabareciarzy -.-

Dnem możesz nazwać siebie, lub dzbanem, cegłą, etc. Obojętne.
Skoro bawią cię te nędzne żarciki bałtorczyka i innych podobnych smęciarzy to gratuluję nienagannie rozwiniętego zmysłu humoru i dystansu do życia.
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-06-02, 18:29
=CAMEL= napisał/a:

Hmmm ciekawe skąd to wziął...

Obrazek

-_-

To się nazywa manipulacja. Tyle, że pewnie spowodowana kretyństwem...

Zanim coś osądzisz - mógłbyś bliżej zainteresować się tematem. Ot, znalazłem filmik opublikowany 20.04.2012:

youtu.be/3bmU9ePGkGI

a komiks przytoczony przez Ciebie opublikowany został 19.05.2012:

glosywmojejglowie.pl/2011/05/19/marzenia/

I kto tu skąd coś wziął?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów