Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Jak zawsze w formie
Chyba sobie jaja robisz. To najbardziej chujowy komik( o ile można go tak nazwać) jakiego znam. Kiedyś samo patrzenie na niego przyprawiało mnie o ból głowy, coś podobnego wywoływało u mnie słuchanie zjebanych komentarzy Małgorzaty Foremniak w "Mam Talent". Nie powiem trochę się poprawił względem lat wcześniejszych, ale i tak nadal go nie lubię, i pewnie się już do niego nie przekonam.
Chyba sobie jaja robisz. To najbardziej chujowy komik( o ile można go tak nazwać) jakiego znam. Kiedyś samo patrzenie na niego przyprawiało mnie o ból głowy, coś podobnego wywoływało u mnie słuchanie zjebanych komentarzy Małgorzaty Foremniak w "Mam Talent". Nie powiem trochę się poprawił względem lat wcześniejszych, ale i tak nadal go nie lubię, i pewnie się już do niego nie przekonam.
Jestem z pis-u oglądam trwam słucham r. ma ryja
Mój brat cioteczny opowiedział mi kawał:
Wchodzi koleś do fryzjera i mówi:
-Opierdol mnie pan na krótko!
A fryzjer na to:
-Ty chuju!
Opowiada to w taki sposób że za każdym razem się śmieję
@up popieram
Mój brat cioteczny opowiedział mi kawał:
Wchodzi koleś do fryzjera i mówi:
-Opierdol mnie pan na krótko!
A fryzjer na to:
-Ty chuju!
Opowiada to w taki sposób że za każdym razem się śmieję
"-Mógł by mnie Pan tak szybko opierdolić?"
Jak można w internecie kawał spalić! -_-
A to mi przypomniało podobny kawał jak mąż wchodzi do domu a tam na łóżku leży żona w wyuzdanym stroju i mówi:
-Wypierdol mnie!
Mąż popatrzył na nią, otworzył drzwi i mówi:
-Wypierdalaj!
watch?feature=player_embedded&v=djDK7L70hxY
Chyba sobie jaja robisz. To najbardziej chujowy komik( o ile można go tak nazwać) jakiego znam.
On nie jest chujowy. Po prostu plebs nie jest jego grupą docelową. Dużo anegdot, metafory, porównania, ciekawe zabiegi językowe - tego nie zrozumie Zdzich czy Krystian oderwany od pługa.
On nie jest chujowy. Po prostu plebs nie jest jego grupą docelową. Dużo anegdot, metafory, porównania, ciekawe zabiegi językowe - tego nie zrozumie Zdzich czy Krystian oderwany od pługa.
Po prostu go nie trawię i wolę humor innych padołów, ale jak widzę jego występy bardzo dobrze odbierają jednostki chwilowo oderwane od "dystrybutora", jeżeli wiesz o czym mówię. Obrazek dla ułatwienia.
PS: Jaką masz cyfrówkę? Zrobiłeś zdjęcie całkiem dobrej jakości.
@=CAMEL=
Sztuką jest opowiedzieć suchara w śmieszny sposób, tak żeby ludziom sie spodobało. Jak wolisz czytać takie suchary, to wy****dalaj na kwejka, ale Bałtroczyk to jednak klasa sama w sobie!
Skąd ta agresja? Molestuje Cię ktoś że się musisz wyżyć?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów