Te unikatowe zdjęcia zostały zrobione w obszarze Lazo i są oficjalnie pierwszym przypadkiem tego typu, który uwieczniono na fotografii. Potężny orzeł, którego nazywano "Golden Eagle" był tak wygłodniały, że zaatakował niczego nie spodziewającego się jelenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie orzeł którego nazywano "golden eagle" tylko orzeł przedni, tak przekładając na polski.
Zdjęcia super.
Zdjęcia super.
Napalony orzełek...
Podobnie jak Donaldu Tusku na polskie społeczeństwo. Chuchro w dodatku rudy i i tak dyma większych od siebie....
marna napisał/a:
Potężny orzeł, którego nazywano "Golden Eagle" był tak wygłodniały, że zaatakował jelenia.
a może to Jeleń zaczął!? pomyslałeś o tym?
jeeebaniutki ładnie
Nieźle , zruchał jelonka i zabił. Prawdziwy sadolowy ptaszek. Kawał zimnej słoninki dla niego.
Czy ten jeleń jest mały, czy ten orzeł jest tak kurewsko wielki?
PS: dorzucę jeszcze jakiś oklepany tekst żeby było śmieszniej... "za orła zabijającego jelenia zawsze piwo"
PS: dorzucę jeszcze jakiś oklepany tekst żeby było śmieszniej... "za orła zabijającego jelenia zawsze piwo"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów