📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wychowywany z Hamerykanami więc głupi.
Basco napisał/a:
Oj, ty, oj ty, zgrywusie...
a chwile pozniej
Kraina zwichnietej wyobrazni.
piwo za pytanie do moda
przecież to jest młode , pewnie zaje*ali jego matkę jak strzelali w te krzaki, idioci ....
Wyobraźcie sobie...jelonek podchodzi bokiem do strzelca,jego koleżkowie łapią podniete a strzelec cierpliwie leży nieruchomo i bezszelestnie jak kamień kiedy bambi liże go po łbie i dupie,próbuje nieskutecznie zapładniać - żadnej reakcji,zero.
Koleżkowie strzelca chichrają i dokazują a strzelec nic - posąg...
Jelonek w końcu wchodzi w pole rażenia a strzelec wypala bez ostrzeżenia z odległości 30cm prosto w jego baniak rozpierdalając go na milion części !
Koleżkowie strzelca chichrają i dokazują a strzelec nic - posąg...
Jelonek w końcu wchodzi w pole rażenia a strzelec wypala bez ostrzeżenia z odległości 30cm prosto w jego baniak rozpierdalając go na milion części !
up^^ CO?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów