Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No fajna sprawa. Dać jej miskę z woda i zobaczyć jak pije hahahahah
Powiedziała, że wyprowadza się z lasu w lipcu, a on chciał czynsz do września...
Angel napisał/a:
Mała sarenka po spotkaniu z głodnym liskiem chytruskiem.
Bambi vs Velture

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Bo lisek jesteś frajer i dlatego nikt cię nie szanuje.
Za śmianie się z Ciebie można zarabiać wirtualne piwa.
Wrzucaj śmieszne pieski i udzielaj się na forum jaki to jesteś mądry i wszechwiedzący.
Za śmianie się z Ciebie można zarabiać wirtualne piwa.
Wrzucaj śmieszne pieski i udzielaj się na forum jaki to jesteś mądry i wszechwiedzący.
To się raczej nadaje na Harda, prośba do moderacji o przesunięcie
@Angel ?
@Angel ?

StaraWierzba napisał/a:
Ludzi mi tam nie szkoda, ale biedna sarenka...
Spokojnie, każda c🤬a tak ma.
Jakoś śmiem wątpić aby to było działanie lisa, no bo jakby to niby miało wyglądać? Lis to nie krokodyl, żeby oderwać taki kawał kości musiałby się trochę pomęczyć, a sarna w tym czasie raczej nie byłaby obojętna. Poza tym od kiedy to drapieżniki rzucają się na pysk ofiary? Może się nie znam, ale coś tu śmierdzi.
Obstawiam że to kosiarka do trawy. Sam w tym roku mam na sumieniu dwie takie bambi. Velture w nocy posprzątał, więc do czegoś się przydaje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie